Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Drikker > Juicer/råsafter... > Helios Solbærjuice ren usøtet 330 ml

Helios Solbærjuice ren usøtet 330 ml

Helios (Norge)

330 ml

kr 99,00

Antall:

Helios Solbærjuice er ren juice av økologiske solbær, ekstrahert med damp, ufiltrert og ikke tilsatt noe annet. Solbær er blant annet rike på antioksidanter. Helios Solbærjuice kan drikkes som den er – som en liten "shot" - eller fortynnes med vann.

 

 

Innhold:

100% ren råsaft fra økologisk dyrkede solbær, pasteurisert.

Ikke tilsatt sukker eller andre søtningsmidler.

Ikke tilsatt konserveringsmiddel.

Etter åpning har juicen begrenset holdbarhet. Åpnet flaske oppbevares i kjøleskap og bør helst brukes innen 2 uker.

 

 

Næringsinnhold per 100 gram:

Energi 138 kJ / 33 kcal

Protein < 0,3 g

Karbohydrater 7,4 g

Fett 0,2 g

 

 

Bruksveiledning:

Rist alltid flasken før bruk! Sunne planteoljer kan legge seg som en liten rand i flaskehalsen og fruktkjøtt danner bunnfall. Begge deler er helt naturlig.

Helios Solbærjuice er like god varm som kald. Solbærjuice kan drikkes ufortynnet hvis du vil ha en sterk og syrlig liten ”shot” før eller etter maten. Du kan også blande inn Helios Solbærjuice i smothien din, eller fortynne juicen med lik del vann (1:1) til en forfriskende tørstedrikk.

Synes du smaken på Helios Solbærjuice er for syrlig, kan du naturligvis tilsette sukker eller andre alternativ søtningsmidler – du finner et utvalg av naturlige søtningsmidler her i nettbutikken helseogkost.no

Tips:

Av Helios Solbærjuice kan du også lage en lekker, burgunderrød saus til å ha over desserter. Ha i sukker eller andre søtningsmidler etter smak, og kok inn saften til det blir en passelig tykk saus.

Helios Solbærjuice kan også tilsettes i sauser, for eksempel passer den godt som smakstilsetning til vilt.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer