Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Drikker > Juicer/råsafter... > Supernature Aloe Vera 40x konsentrat

Supernature Aloe Vera 40x konsentrat

135 ml

kr 425,00

Antall:

Aloe vera er kjent som av ørkenens mest helbredende planter. Tradisjonelt blir planten brukt til å hele sår, og nyere studier bekrefter også plantens potensiale som kosttilskudd og som støtte for immunforsvaret. Dessverre er ikke alle Aloe vera produkter like virksomme. Mange av dem inneholder opptil 99,5% vann. Suprenature Aloe Vera 40x konsentrat er av ypperste kvalitet, framstilt gjennom en patentert prosess som konsentrerer de verdifulle polysakkaridene med 4000% i forhold til vanlig Aloe vera-juice.

Aloe Vera 40x konsentrat fra Supernature inneholder Aloe vera som er økologisk dyrket på verdens største Aloe-farm på Den Dominikanske republikk. Der bruker de ikke noen som helst form for sprøytemidler verken mot ugress eller insekter. Bladene høstes for hånd, ett og ett på sitt mest potente, og moderplanten blir ivaretatt så den også kan høstes i framtida. Bladene blir behandlet innen 2 timer etter plukkingen for at de ikke skal begynne å oksidere eller bli brutt ned organisk.

Aloe Vera 40x konsentrat kan hjelpe kroppen din på flere måter. Det er:

 - immunstyrkende

 - godt for fordøyelsen

 - lindrende for irriterte slimhinner i tarmsystemet

 - avgiftende

 - helende

Aloe Vera 40x konsentrat kan øke effektiviteten til C- og E-vitamin i kroppen med opp til 30%.

Innhold:

100% økologisk Aloe vera-juice, konsentrert, tilsvarer over 5 liter vanlig Aloe vera-juice. Flasken har dråpeteller.

Dosering og bruk:

For fordøyelsen: Drypp noen dråper i et glass vann og drikk noen ganger hver dag. Du kan også ha noen dråper konsentrat i juicen eller i smoothien din.

For tannkjøttet: Drypp noen dråper rett på tannbørsten, eller ha noen dråper i et glass vann og bruk dette til munnskylling.

For huden: Drypp noen dråper rett i sår eller på plaster. Du kan også blande litt konsentrat i den vanlige kremen du bruker på huden din.

Aloe Vera 40x konsentrat kan brukes av alle aldersgrupper.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer