Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Ekstra energi > Bio-Life B-Kompleks 60 kapsler

Bio-Life B-Kompleks 60 kapsler

Nutra-Lab Europe Inc. (USA)

60 kapsler

kr 245,00

Antall:

Bio-Life B-Kompleks med aktivt folat og naturlig B12 (metylkobalamin) inneholder også C-vitamin og magnesium. B-vitaminer, C-vitamin og magnesium er nødvendig for normal energiomsetning samt normal funksjon i nervesystemet. B3, B6, B12, biotin, folat, C-vitamin og magnesium bidrar til normal psykologisk funksjon og kan sammen med B2 og B5 redusere tretthet og utmattelse. B6, B12 og folat er viktig for dannelse av røde blodceller og for normal omsetning av homocystein. Sammen med C-vitamin er de faktorer for et normalt immunforsvar. Normal hud og friske slimhinner er avhengig av B2 og B3, samt biotin, som også bidrar til naturlig hårvekst.

 

Innhold:

Magnesium stearat, rispulver, vegetabilsk kapsel (hydroksypropylmetylcellulose), askorbinsyre (C-vitamin), tiaminhydroklorid, kalsium-D-pantonetat, D-biotin, riboflavin, nypepulver (Rosa canina), metylkobalamin, nikotinamid, pyridoksinhydroklorid, inositolheksafosfat, gurkemeieekstrakt (Curcuma longa), acerolabærekstrakt (Malpighia glabra), havregressekstrakt (Avena sativa), kalsium.L-metylfolat.

 

 

Innhold per anbefalt døgndose (1 kapsel):

Vitamin B1 tiamin 25 mg

Vitamin B2 riboflavin 25 mg

Vitamin B3 niacin 10 mg

Vitamin B5 pantotensyre 25 mg

Vitamin B6 pyridoksin 8 mg

Vitamin B12 metylkobalamin 100 mcg

Biotin 300 mcg

Folat 200 mcg

Magnesium 100 mg

C-vitamin 50 mg

 

 

 

Bruksveiledning:

Anbefalt dosering er 1 kapsel daglig i sammenheng med et måltid.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer