Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Ekstra energi > Bio-Life B12 flytende 60 ml

Bio-Life B12 flytende 60 ml

Nutra-Lab Europe Inc. (USA)

60 ml

kr 275,00

Antall:

Metylkobalamin og adenosylkobalamin er to aktive former av vitamin B12. Det betyr at kroppen kan nyttiggjøre seg av tilskuddet direkte uten å omdanne det. Bio-Life B12 flytende dryppes rett i munnen, under tungen, og de aktive B12-formene tas opp direkte via slimhinnen i munnen. De aktive vitaminene er altså ikke avhengige av intrinsisk faktor (intrinsic factor – IF) i fordøyelsen for å gi effekt.

 

Vitamin B12 bidrar til normal dannelse av røde blodlegemer og kan redusere tretthet og utmattelse. Vitamin B12 bidrar også til normal energiomsetning, homocysteinomsetning, psykologisk funksjon og celledeling, samt til normal funksjon i immunsystem og nervesystem.

Flytende form gjør doseringen ekstra enkel. 15 dråper gir 1000 mikrogram B12, mens 30 dråper gir 2000 mikrogram.

 

 

Innhold:

Vegetabilsk glyserol, destillert vann, vitamin B12 (metylkobalamin og adenosylkobalamin), surhetsregulerende midler (natriumsitrat, sitronsyre).

 

Bruksveiledning:

Anbefalt dosering er 15-30 dråper under tungen utenom måltider.

 

15 dråper = 1000 mikrogram vitamin B12

30 dråper = 2000 mikrogram vitamin B12

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer