Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Ekstra energi > Biosan Oxy-San 150 tabletter

Biosan Oxy-San 150 tabletter

Biosan AS (Norge)

150 tabletter

kr 325,00

Antall:

Antioksidanter er viktige hjelpere som kommer til unnsetning i kroppens indre kamper. For at blodomløpet skal holdes i best mulig vigør, er det nyttig å tilføre antioksidanter som kan beskytte cellene dine, styrke immunforsvaret og gi deg økt energi. Urtekombinasjonen i Biosan Oxy-San er satt sammen nettopp med tanke på dette.

Over 20 års erfaring ligger bak denne unike kombinasjonen av virkestoffer. Biosan Oxy-San inneholder noen av naturens sterkeste antioksidanter og pro-oksidanter fra planteekstrakter, med blant annet antocyaner, astaxantin, lykopen, lutein og polyfenoler. Dette produktet har vist god effekt ved utbrenthet og har også hjulpet mennesker i en restitusjonsfase etter sykdom eller annen utmattelse.

Naturterapeuter anbefaler ofte Biosan Oxy-San som kosttilskudd fordi dette produktet øker opptaket av andre tilskudd og terapeutiske midler.

Innhold:

Oxy-San inneholder pr. døgndose (6 tabletter):

 600 mg blåbær (Vaccinium myrtillus)

 600 mg grønn te (Camellia sinensis)

 600 mg tomat (Lycopersicon lycopersicum)

 300 mg brokkoli (Brassica oleracea)

 300 mg granateple (Punica granatum)

 150 mg ringblomst (Calendula officinalis)

 150 mg gurkemeie (Curcuma longa)

 150 mg mikroalge (Haematococcus pluvialis)

Dosering og bruk:

Forebyggende: 2 tabletter daglig

Kurativt: 2 x 3 tabletter daglig, gjerne i forbindelse med frokost og middag

I enkelte tilfeller kan det være aktuelt med annen dosering – kontakt gjerne en naturterapeut eller en alternativinteressert lege for råd om dette.

Om Biosan-produktene

Biosan-produktene er utviklet av homøopat Geir Lund, som er en av Nordens mest anerkjente homøopater. Mangeårig klinisk erfaring og positive resultater har gitt et erfaringsmateriale som danner grunnlaget for utviklingen av Biosans urteprodukter. Alle produktene består av utsøkte, naturlige råstoffer, som gjennomgår streng kvalitetskontroll, og alle produktene er framstilt i henhold til GMP-standard. Flere av råstoffene i produktene er økologisk dyrket av norske, profesjonelle utøvere innen biologisk jordbruk.

Biosan-produktene benyttes av både naturterapeuter og alternativinteresserte leger for å styrke og understøtte kroppens egne funksjoner ved ulike fysiske og psykiske problemer. For å oppnå optimal virkning, har Biosan utviklet egne framstillingsmetoder som unngår bruk av syntetiske bindemidler og kunstige tilsetningsstoffer. Alle Biosan-produktene er utviklet og produsert i Norge.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer