Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Ekstra energi > Solaray Balansert Mega-B-stress 180 kapsler

Solaray Balansert Mega-B-stress 180 kapsler

Nutraceutical Corp. for Solaray Inc. (USA)

180 kapsler

kr 225,00

Antall:

I naturen finnes B-vitaminene samlet - ikke enkeltvis. B-vitaminene fungerer aller best samlet, som et kompleks. Noen av dem er cellefornyende, noen er bloddannende, noen er energiproduserende, og de fleste av dem er antioksidanter. B-vitaminene inngår som nødvendige brikker i en rekke viktige enzymreaksjoner og i energiomsetningen i kroppen. B-vitaminene er vannløselige og utskilles gjennom svette og urin (med unntak av B12 som deponeres i leveren).

Solaray Balansert Mega-B-Stress består av alle B-vitaminene i et kompleks, i kombinasjon med C-vitamin og magnesium. Dette styrker opptaket av B-vitaminene samtidig som det forsterker den avstressende virkningen.

Les gjerne mer om de ulike B-vitaminenes oppgaver i blogginnlegget Vitaminene (her på siden vår).

Innhold:

Magnesiumoksid, askorbinsyre, kalsiumkarbonat, vegetabilsk kapsel (cellulose, gellangummi, kaliumacetat), naturriskonsentrat, d-kalsiumpantotenat, niacinamid, antiklumpemiddel (magnesiumsalt av fettsyrer), pyridoxin, riboflavin, tiamin, steinnype (Rosa canina), acerola kirsebær (Malphigia spp), antiklumpemiddel (silisiumdioksid), biotin, aloe vera gel konsentrat, folsyre, cyanokobalamin.

1 kapsel Solaray Balansert Mega-B-Stress inneholder:

Vitamin B1 (tiamin): 2,4 mg

Vitamin B2 (riboflavin): 2,8 mg

Vitamin B3 (niacin): 10 mg

Vitamin B5 (pantotensyre): 15 mg

Vitamin B6 (pyridoksin): 4,2 mg

Vitamin B8 (biotin): 225 mcg

Vitamin B9 (folat): 200 mcg

Vitamin B12 (naturlig kobalamin konsentrat): 9 mcg

C-vitamin (syrenøytralt): 100 mg

Magnesium: 75 mg

Bruksveiledning:

Anbefalt normal dosering er 1 kapsel daglig, gjerne om kvelden sammen med et lite måltid (eller eventuelt en annen dosering i samråd med naturterapeut eller lege).

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer