Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Ekstra energi > Supernature Hemp protein pulver rawfood 227 g

Supernature Hemp protein pulver rawfood 227 g

Supernature (Norge)

227 g

kr 175,00

Antall:

Hemp (Cannabis sativa) er den mest næringsrike og komplette matvarekilden i verden. Hemp protein pulver fra Supernature er laget av frø fra matvarianten av hamp, som utgjør 99% av alle hampsorter. Hemp – eller hamp – er en av de mest perfekte næringsammensatte maten og inneholder omkring 40% av lettfordøyelig basedannende planteprotein samt mange andre gode næringsstoffer som vitaminer, mineraler, antioksidanter, levende enzymer og så videre. Hemp er virkelig super kost når det gjelder næringsverdi.

 

 

På grunn av den høye andelen aminosyrer og fettsyrer, er hemppulveret en fantastisk god energikilde. Mange bruker derfor dette i forbindelse med restitusjon etter trening – eller bare som et godt kosttilskudd for å få mer energi og overskudd i hverdagen. Hemppulver smaker litt nøtteaktig og minsker for øvrig lysten på søtsaker.

Hemp er kalt ”moren til all mat” og er noe av den eldste maten vi kjenner til. Planten har blitt brukt over hele verden helt siden menneskehetens begynnelse. Den er lett å dyrke uten bruk av kunstige sprøytemidler. Hemp er fra naturens side en veldig hardfør plante, den har et sterkt naturlig immunforsvar. Hemp er også den raskest voksende planten på jorda. Den vokser hele 4 ganger raskere enn korn. Hele planten kan brukes – til mat, klær, papir og til drivstoff.

 

 

 

Innhold:

100 % pulver av hele hempfrø fra England (rawfood).

Næringsinnhold per 100 gram:

Energi 370 kcal/ 1548 kJ
Protein 47 g
Karbohydrater 15,5 g
Fett 12,6 g
Kostfiber 21,1 g

 

 

Allergi-advarsel:

OBS: Produsenten gjør oppmerksom på at produktet kan inneholde spor av nøtter.

 

 

Dosering og bruk:

Anbefalt dosering er 1 ss av gangen. Pulveret kan blandes i vann, juice, smoothies og i yoghurt, frokostblanding eller grøt. Det er også fint å ha i bakverk og i annen mat for å øke næringsverdien.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer