Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Ekstra energi > Supernature Spirulina kapsler 200 stk

Supernature Spirulina kapsler 200 stk

Supernature (Norge)

200 kapsler

kr 295,00

Antall:

Spirulina er en blågrønn mikroalge, med en unik næringsverdi. Den består av hele 60 prosent vegetabilsk protein, inkludert alle de essensielle aminosyrene. Spirulina inneholder også en lang rekke vitaminer, mineraler, antioksidanter, enzymer, verdifulle fettsyrer som GLA og dessuten fem ganger mer klorofyll enn grønne blader.

Spirulina har mange spesielle egenskaper og betegnes derfor som super food. Den er også velegnet som proteintilskudd for vegetarianere.

Styrkende

De vegetabilske proteinene i Spirulina er spesielt lettfordøyelige og opptas hurtig av kroppen. Vitaminene, mineralene og antioksidantene i Spirulina støtter og aktiviserer immunforsvaret. Mange idrettsutøvere og andre som trener mye har også oppdaget at Spirulina er et ideelt kosttilskudd både for økt energi, bedre utholdenhet og mer motstandskraft. Derfor er Spirulina også gunstig som supplement både under og etter svangerskap.

Reparerende

Det høye næringsinnholdet i Spirulina, sammen med enzymene, sørger for at du får bedre næringsopptak. Kroppen kjennes sterkere, og det blir lettere å innhente seg etter fysiske anstrengelser. Dessuten vil Spirulina gjøre huden smidigere og håret og neglene sterkere.

Utrensende

Klorofyllinnholdet i Spirulina renser blodet og bidrar til at avfallsstoffene i kroppen raskere blir skylt ut.

Mettende

De lettopptakelige aminosyrene i Spirulina kan virke nedsettende på appetitten – samtidig som de allikevel tilfører kroppen viktige næringsstoffer. Dermed er Spirulina velegnet i forbindelse med fastekurer og dessuten gunstig for deg som gjerne vil finne trivselsvekten. Vil du gå ned i vekt, kan du ta Spirulina-kapslene før måltidet (da blir du fortere mett). Vil du gjerne opp i vekt, tar du heller kapslene etter at du har spist deg mett (da får kroppen enda mer næring).

Innhold:

Spirulina fra Pure Planet er laget av 100 % ren Spirulina fra Hawaii som er lagt inn i kapsler. Pulveret inni er ikke tilsatt verken kunstig farge, smak eller konserveringsmiddel.

10 kapsler (= 5 g Spirulina) inneholder:

 25.000 IE antioksidanter (betakaroten)

 40 mcg essensielle fettsyrer (GLA)

 4 mcg vitamin B12

 15 mg kalsium

 21 mg magnesium

 2,5 mg organisk jern

 35 mg klorofyll

Dosering og bruk:

Normal dosering for voksne er 6 kapsler daglig – eller opptil 20 kapsler daglig ved ekstra behov (ta gjerne kontakt med en naturterapeut for å finne en dosering som passer for nettopp deg). Kapslene tas i sammenheng med de 3 hovedmåltidene: frokost, lunsj og middag (for eksempel 2 + 2 + 2 kapsler).

Til barn (4-12 år) kan mengden halveres.

Kapslene kan også åpnes og pulveret blandes inn når du lager smoothies etc.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer