Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Ekstra energi > Yogi Tea Green Tea Matcha Lemon

Yogi Tea Green Tea Matcha Lemon

Yogi Tea GmbH (Tyskland)

17 poser

kr 59,00

Antall:

Yogi Tea Green Tea Matcha Lemon sammenfører ayurvedisk urtekunnskap med grønn te i henhold til buddistisk tradisjon. Fine grønne Tencha- og Sencha-blader, som beskyttes mot sollys de siste ukene før de høstes, gir en nydelig, frisk og mild smak. Disse kombineres med Matcha av beste kvalitet, som er pulver av hele teblader, med alle næringsstoffene intakt. Fruktig sitrongress og syrlig lime avrunder denne gode teen, og gir deg en ekstra behagelig smaksopplevelse. Denne teen kan gjerne nytes som et alternativ til kaffe – den er både oppkvikkende og energigivende.

 

 

Innhold:

Økologiske ingredienser: Grønn te (Tencha 42%, Sencha 9%, Matcha 2%), lime (8%), lakris, sitrongress (7%), sitronmyrt, peppermynte, svart pepper, tørket sitronjuice (2%), guarana, sitronolje, sitronverbena, sitronskall, ingefær.

 

Økologisk sertifisert av Debio her i Norge.

 

 

Bruksveiledning:

Bruk en pose til hver kopp med Yogi Tea Green Tea Matcha Lemon. For perfekt resultat: Varm opp vannet helt til kokepunktet, la deretter vannet avkjøles til ca. 80 grader (= ca. 10 minutter). Hell deretter vannet opp i koppen med teposen og la den trekke i 5 minutter.

Søtes eventuelt etter din egen smak.

Lukk øynene, bruk nesen, kjenn aromaen fra denne gode teen og unn deg en liten pause – det har du helt sikkert fortjent.

 

 

Litt om Yogi Tea’s historie

Allerede for mange hundre år siden ble det laget velsmakende og virkningsfulle blandinger av krydder og urter. Disse ble drukket som te hos yogiene høyt oppe i Himalaya-fjellene og var kjent for å virke helende for kroppen og beroligende for sinn og sjel.
 
I 1969 forlot Yogi Bhajan sitt hjemland India for å bringe yogi-livsstilen videre til Vesten, hvor han underviste i Kundalini Yoga og yogienes kunnskap om urter og krydder. Den mest populære oppskriften var en blanding av fem krydder, som elevene hans begynte å kalle for Yogi Tea.

Yogi Tea ble snart en populær drikk på vegetarrestaurantene Golden Temple rundt omkring i både Europa og USA på begynnelsen av 1970-tallet. Mange gjester ville gjerne også ha denne gode teen med seg hjem – og etter hvert ble etterspørselen så stor at Golden Temple-restaurantene begynte å pakke og selge teen til sine lokale helsekostbutikker. Dette var den spede begynnelsen til firmaet Yogi Tea.

I dag kan du oppleve og nyte Yogi Tea i mange forskjellige varianter. Teene er resultatet av eldgammel visdom kombinert med mer moderne kunnskap.

Nyt de eksotiske duftene og smakene av disse effektive, økologiske blandingene – de vil gjøre godt for både kropp, sinn og sjel.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer