Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Essenser > Bach Rescue Remedy - spray

Bach Rescue Remedy - spray

20 ml

kr 249,00

Antall:

Blomsteressenser har vært en viktig del av folkemedisinen i hundrevis av år. Den mest kjente typen i den vestlige verden ble utviklet av den engelske legen Dr. Edward Bach (1886-1936). Han var både sykehuslege, bakteriolog og homøopat, og forsket fram en serie med blomsteressenser til balansering av ulike sinnstilstander. Rescue Remedy er en kombinasjonsessens som virker momentant, når du føler deg stresset, anspent, nervøs, redd eller sjokkert.

Dr. Bach var heldigvis lur nok til å skape en kombinasjonsessens til bruk i nødssituasjoner.

 Eksempler på situasjoner der det kan være fint å bruke Bach Rescue Remedy:

 - hvis du er skikkelig stresset

 - like før noe du gruer deg til (for eksempel: tannlege, lege, flyreise, eksamen, førerprøve, intervju, viktig møte, tale i større forsamling, bryllup, fødsel etc.)

 - når du har fått dårlige nyheter

 - etter en krangel

 - etter en ulykke eller en skade (mot sjokk)

 - til barn: hvis de slår seg eller hvis de er vriene å ha med å gjøre

Bach Rescue Remedy er også en god idé for å balansere følelsene dine når du er ”overentusiastisk”, når du gleder deg veldig til noe, eller når du lengter voldsomt etter noe eller noen.

 Dr. Edward Bach (1886-1936) 

Bach Rescue Remedy spray er liten og hendig og kan derfor tas med overalt. Ha den tilgjengelig så du kan bruke den med en gang du trenger den. Sprayen passer spesielt godt hvis du har det travelt. 2 raske, diskrete sprayinger rett inn i munnen - så har du den hjelpen du trenger.

 Innhold:

 Essens fra blomstene: Impatiens, Star of Bethlehem. Cherry Plum, Rock Rose og Clematis.

 Bruksveiledning:

Bach Rescue Remedy spray inneholder akkurat det samme som Bach Rescue Remedy dråper – men du slipper å tenke på å blande den i vann. Derfor er den veldig fin å ha med seg i vesken eller i jakkelommen.

 Aktiver spraypumpen før bruk. Spray 2 trykk inn i munnen, mot tungen. Pass på å ikke få sprayen i øynene eller ned i halsen.

Bach Rescue Remedy spray kan også brukes som romspray hvis du ønsker det.

 Lykke til!

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer