Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Fettsyrer > Omega-3 Selolje kapsler 100 kapsler

Omega-3 Selolje kapsler 100 kapsler

100 kapsler

kr 195,00

Antall:

Selolje er eskimoenes oppskrift på et godt hjerte. I tillegg er selolje også godt for hele blodomløpet og dessuten for leddene, musklene, huden og immunforsvaret. Den nye versjonen av Ruis Omega-3 Selolje er den første seloljen på det norske markedet som kaldpresses og kaldrenses etter norskutvi­klet innovasjon. Den nyutviklede pro­sessen er ekstra skånsom og sørger for at enda flere av de verdifulle virkestoffene i seloljen beholdes.

 

Den nye seloljen inneholder Omega-3 (DHA, EPA og DPA), -6, -7 og -9. I tillegg er det tilsatt naturlige antioksidanter fra rosmarin for å sikre stabilitet og holdbarhet.

Ruis Omega-3 Selolje er utvunnet fra spekket på selen og viser seg å ha store helsemessige fordeler for oss mennesker. De generelle helseeffektene fra de essensielle omega-3 fettsyrene er vel dokumentert og akseptert. Seloljen inneholder i tillegg en spesiell fettsyre (DPA) som ikke finnes i ordinære fiskeoljer eller torskeleverolje – eller kun i begrenset omfang.

Den spesielle fettsyresammensetningen med DHA (docosahexaenoic acid), EPA (eicosapentaenoic acid) og DPA (docosapentaenoic acid), sammen med fettmolekylenes spesielle oppbygging, gir et raskere opptak i menneskekroppens celler.

Sel ligger høyere på næringskjeden enn fisk, og selens fordøyelsessystem skiller ut uønskede avgiftsstoffer i mye større grad enn fisk. Seloljen vil derfor ha en mer naturlig renhet enn fiskeolje og torskeleverolje.

Norsk og kaldpresset

Selen som benyttes i Ruis Omega-3 Selolje, er norskfanget i det arktiske havområdet Vestisen ved Grønland. Fangst, oppbevaring og produksjon skjer etter norske etiske regler godkjent av Fiskeridepartementet og Mattilsynet. Myndighetenes godkjente fangstinspektør er om bord i selfangstskutene for å sikre human fangst og riktig behandling.

Oljen kaldpresses i Tromsø og følger en anerkjent produksjonsprosess for å bevare oljen naturlig og hindre oksidering (harskning).

Oljen kaldrenses hos Pharmatech utenfor Fredrikstad etter farmasøytisk GMP-standard som er godkjent av det norske Mattilsynet. Den nye banebrytende teknologien tillater at oppvarmingen under rensingen aldri overstiger 50 grader C. Dette medfører at oljens naturlige antioksidanter og vitaminer beholdes i vesentlig høyere grad enn tidligere rensemetoder.

Norske myndigheter har satt absolutte krav til maritime oljers renhet. Kaldrensingsmetoden gir en enda renere naturlig olje enn den høye standard norske myndigheter setter.

 

Prisbelønt produkt med dokumentert effekt

Ruis Omega-3 Selolje mottok prisen for Årets Naturmiddel i 2006, av Bransjerådet for Naturmidler.

Ved Haukeland universitetssykehus og Nasjonalt institutt for ernæring og sjømatforsking (NIFES) har de helt siden 1998 foretatt kliniske forsøk med selolje mot betennelse i tarmen og vonde ledd. De kan vise til oppsiktsvekkende resultater: Pasientene blir kvitt smertene.

 Jahn Teigen har hatt leddgikt i mange år. Han er også full av begeistring når han snakker om Ruis Omega-3 Selolje: ”Akkurat som bilen, trenger kroppen smøring. Seloljen ga meg nytt liv.”

Innhold:

 1 kapsel Omega-3 Selolje inneholder 750 mg selolje og er tilsatt antioksidanter for å beskytte de umettede fettsyrene mot harskning.

Innhold per døgndose (4 kapsler):

Omega-3: 815,3 mg

Herav EPA: 288,2 mg

Herav DHA: 349,1 mg

Herav DPA: 142,3 mg

Omega-6: 127,7 mg

Omega-7: 599,0 mg

Omega-9: 1246,5 mg

Dosering og bruk:

 4 kapsler daglig, gjerne halvparten av kapslene rett etter frokost og den siste halvparten rett etter middag.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer