Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Fettsyrer > SHIFT SuperOmega-3 kapsler 60 stk

SHIFT SuperOmega-3 kapsler 60 stk

60 kapsler

kr 175,00

Antall:

SHIFT SuperOmega-3 består av 100% naturlig, fersk og ren NORSK fiskeolje. Oljen er en kombinasjon av SALfresh® Extra Virgin lakseolje og NordicSilver® som er kaldpresset fra norsk villfisk (tobis, sild, lodde, makrell eller torsk). Oljen er produsert under beskyttet atmosfære få timer etter at fisken er tatt opp av vannet. Oljen er ikke kjemisk bearbeidet eller oppkonsentrert, og inneholder alle de samme næringsstoffene som man finner i fersk fisk. Denne naturlige formen kan bidra til at næringsstoffene utnyttes langt bedre i kroppens celler. SuperOmega-3 tilfredsstiller de strengeste krav til oksidasjon og er tilsatt et spesielt antioksidantkonsentrat (SuperFresh™) som en ekstra forsikring mot oksidering og harskning.

 

Innhold:

SALfresh® standardisert fiskeolje, kapsel av gelatin (fra storfe) og SuperFresh™ antioksidanter (naturlige tokoferoler).

 

Innhold per 2 kapsler (anbefalt daglig dosering):

SALfresh® fiskeolje 1000 mg

Omega-3 fettsyrer 190 mg

    Hvorav:

    EPA fettsyrer 50 mg

    DHA fettsyrer 75 mg

    DPA fettsyrer 10 mg

   Andre omega-3 fettsyrer 56 mg

 Andre fettsyrer 810 mg

 

 

Bruksveiledning:

Anbefalt daglig dosering er 2 kapsler som inntas i sammenheng med et måltid.

 

 

Hvorfor bruke SuperOmega-3?

Alle marine og vegetabilske oljer vil over tid bli harske. Det vil si de at de reagerer med luft, lys og temperatur og danner frie radikaler. Dette er forbindelser som i for store mengder er skadelige for mennesker og dyr. Oksidasjonsproduktene stresser kroppens celler, og det mobiliseres mottiltak for å kvitte seg med disse forbindelsene.

Mye spennende forskning foregår innen dette feltet, og mer vil det helt sikkert også bli i årene fremover. Så langt tyder norske undersøkelser på at harske oljer har en ugunstig og uheldig innvirkning på kroppens celler. Det antydes også at dette kan være starten til en rekke lidelser og plager. Med andre ord: en harsk olje gir ikke en optimal og god helse. (Se for eksempel hva NRK.no skriver under tittelen Bekymret over harsk fiskeolje i omega-3 kapsler, i forbindelse med TV-programmet FBI på NRK1 onsdag 16.11.2011.)

SHIFT SuperOmega-3 består av 100% naturlig, fersk og ren NORSK fiskeolje. Oljen er en kombinasjon mellom SALfresh® Extra Virgin lakseolje og NordicSilver® som er kaldpresset fra norsk villfisk (tobis, sild, lodde, makrell eller torsk). Oljen er produsert under beskyttet atmosfære få timer etter at fisken er tatt opp av vannet. Oljen er dessuten tilsatt et spesielt antioksidantkonsentrat (SuperFrresh™) som en ekstra forsikring mot oksidering og harskning.

 

Litt om SHIFT High End Supplements

SHIFT er en serie kosttilskudd av eksepsjonell kvalitet utviklet i samarbeid med ledende nasjonale og internasjonale forskere og eksperter.

Under utviklingen av produktene er det først og fremst råvarenes effekt og kvalitet som er viktig. Alle råvarene i SHIFT-produktene kjøpes derfor direkte fra produsent for å sikre at produktene får en overkommelig utsalgspris til tross for den unike kvaliteten.

SHIFT står for en høy etisk standard i alle henseende. Enten det dreier seg om råvarer, produksjon, brukervennlighet, effekt eller dokumentasjon: kun det aller beste er godt nok.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

Bjørg ( Tromsø)

Liker ikke fisk og har hatt problemer med å finne kapsler med fiskeolje som jeg ikke gulper av. Nå har jeg begynt med SHIFT Super Omega-3 og kan absolutt anbefale dette til alle med lignende erfaringer. Ingen transmak!

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer