Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Hjertet og blod... > Avant-Garden

Avant-Garden

Endre Vik Avant-Garden AS (Norge)

120 tabletter

kr 275,00

Antall:

Immunforsvaret arbeider hele tiden for å hindre at vi blir syke. Det skjer ved at kroppen identifiserer bakterier og virus og andre fremmedlegemer som ikke hører hjemme i en frisk kropp – og immunforsvaret setter så i gang sine prosesser. Det utløses kaskader av virkemidler i slike situasjoner, men for at de skal være tilstrekkelige, må kroppen ha daglig påfyll av frukt og grønnsaker. I mange tilfeller er imidlertid selv ikke de velkjente ”5 om dagen” nok. Med Avant-Garden får du både antioksidanter, flavonoider, karotenoider og lektiner i en original og sterk formulering. Det beste av alt er at hele familien kan bruke disse tablettene.

Nedgang i sykefraværet

En rekke av landets bedrifter har innsett at de ved hjelp av Avant-Garden har fått en solid støttespiller for styrking av immunforsvaret blant arbeidstakerne. Etter at stadig flere har tatt i bruk Norges eneste patenterte kosttilskudd Avant-Garden, er det registrert en betydelig nedgang i sykefraværet.

Økt styrke og livskvalitet

Avant-Garden gir deg overskudd av oksygen – det medfører skarpere hjerneaktivitet og hjelper blant annet mot stress. Mange eldre har også stor nytte av produktet, fordi det gir økt styrke og bevegelighet, vitalitet og livskvalitet.

Også norske toppidrettsutøvere har fått øynene opp for denne naturlige livgarden. Det startet med syklistene allerede da kosttilskuddet Avant-Garden kom på markedet høsten 2002 og har bredt seg til alle idretter, sommer som vinter. De har alle bekreftet at immunforsvaret styrkes i betydelig grad. Dessuten har Avant-Garden andre positive virkninger: oksygeninnholdet i blodet ved trening øker sterkt, og melkesyren går tilsvarende ned. Dette gjelder for alle som trener, også for deg som gjør det for mosjon og for deg som ønsker å gå ned i vekt.

Garantert dopingfritt

For å være helt på den sikre siden har landskapsarkitekt og oppfinner av Avant-Garden, Endre Vik (NLH/UMB) sørget for å teste kosttilskuddet for ulovlige dopingstoffer. Testene viser at Avant-Garden er fri for samtlige 20 stoffer som står på den internasjonale dopinglisten og kan derfor trygt brukes også av alle toppidrettsutøvere, som en kampfaktor mot blant annet melkesyren.

Hva gjør Avant-Garden til en virusfelle?

De bioaktive stoffene i planter mobiliserer blant annet komplementsystemet, som helt uspesifikt går til angrep på bakterier, virus, uheldige avleiringer eller vev, og løser opp og tømmer disse for innhold, som deretter fjernes av immunforsvaret.

Forskningen har nå påvist at lektiner (fra planter) lagres i hjernen, leveren, milten, nyrene, tynntarmen og kjønnsorganene, for å møte og binde seg til – og deretter ødelegge – bakterier, virus og kreftens spredningsceller. Videre er det påvist at pasienter som gjennomgår cellegift-behandling får reduserte nivåer av lektiner. Dette bekrefter sannsynligheten for at tilførsel av lektiner fra Avant-Garden kan øke effekten av behandlingen.

Avant-Garden styrker altså både 1. linjeforsvaret i hud og slimhinner, der en først møter infeksjonene, i tillegg til det uspesifikke immunforsvaret.

Mange positive tilbakemeldinger

Det er mange som har prøvd Avant-Garden over lengre tid og blitt helt symptomfrie fra både forkjølelse, influensa, bronkitt, lungebetennelse, omgangssyke og Herpes simplex (ofte kalt ”forkjølelsessår”).

Siden Avant-Garden styrker immunforsvaret, virker den også dempende på allergier.

I en stor brukerundersøkelse er det dessuten rapportert om beskyttende virkning mot infeksjoner for langtidspasienter under behandling for ulike kreftformer, hjerte- og karsykdommer, gikt og leddgikt, HIV og dessuten effekt mot candida-problemer og blærekatarr.

Et helårsprodukt

For at du skal oppnå maksimal effekt, er det best å ta Avant-Garden hver eneste dag, hele året. Da oppnår du balanse i dagliglivet enten du spiser mye frukt og grønt eller ikke. Med Avant-Garden får du et tilskudd som øker motstandskraften din og som kan styrke deg ytterligere ved behov.

Innhold:

Avant-Garden er satt sammen av utvalgte og ikke-genmanipulerte land- og sjøvegetabilier: grønnkål ( Brassica oleracea acephala), tomat ( Lycopersicon esculentum), rødbet ( Beta vulgaris conditiva), sauetang ( Pelvetia canaliculata) og fiber ( inulin).

Dosering og bruk:

Anbefalt dosering for voksne: inntil 4 tabletter til frokost hver dag. Ved infeksjon eller annen smitte også 3 tabletter til middag.

Anbefalt dosering for barn: 1 tablett pr. 20 kg kroppsvekt hver dag. Ved infeksjon eller annen smitte også like mye til middag.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer