Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Hjertet og blod... > Bio-Biloba Pharma Nord 60 tabletter

Bio-Biloba Pharma Nord 60 tabletter

Pharma Nord (Danmark)

60 tabletter

kr 245,00

Antall:

Har du kalde hender? Fryser du stadig på føttene? Nå er det nytt håp for deg som har litt dårlig blodsirkulasjon. Bio-Biloba fra Pharma Nord inneholder ekstrakt fra bladene på tempeltreet Ginkgo biloba. Ved hjelp av de kraftige antioksidantene i ginkgo-ekstrakten, kan blodomløpet bli styrket og stimulert ved at blodårene blir myket opp og utvidet.

Mange forskjellige ting i den moderne livsstilen påvirker blodets evne til å flyte fritt: Stillesittende arbeid, mangel på mosjon, økende alder, usunt kosthold, sigarettrøyking, alkohol – dette er faktorer som kan øke risikoen for forandring av blodkarene. Blodet klarer ikke lenger å nå uhindret ut til de ytterste delene av kroppen, og mangelen på oksygen kan bli merkbar.

Dette kan blant annet resultere i kalde hender og kalde føtter.

Få opp varmen igjen

Mange mennesker har gode erfaringer med å bruke Ginkgo biloba mot nedsatt blodsirkulasjon. Innen folkemedisinen er dette et velkjent middel, som i hundrevis av år har hjulpet blodgjennomstrømningen hos både kvinner og menn.

Stor forskjell på kvaliteten av ginkgo-produkter

For å framstille Bio-Biloba benytter Pharma Nord et patentert ekstrakt av Ginkgo biloba-treets blader. Dette sikrer et standardisert innhold av 100 mg ekstrakt per tablett og gir best effekt med hensyn til innhold av virksomme stoffer. De aktive stoffene i ekstraktet er henholdsvis ginkgo-flavonglykosider og terpenlaktoner.

I Norge har Statens Legemiddelverk godkjent Pharma Nord Bio-Biloba som et naturlegemiddel med følgende indikasjon:

”Naturlegemiddel. Tradisjonelt brukt i folkemedisinen for å bedre blodsirkulasjonen ved for eksempel kalde hender og føtter.”

Innhold:

1 tablett inneholder Ginkgo biloba blad-ekstrakt PN246 100 mg som svarer til:

 24 mg flavonglykosider

 6 mg terpenlaktoner

Hjelpestoffer q.s. og fargestoff titandioksid

Dosering:

Normal dosering er 1 tablett om dagen. Ved behov kan dosen økes til 2 tabletter daglig.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer