Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Hjertet og blod... > Bio-E-Vitamin 350 mg Pharma Nord 150 kapsler

Bio-E-Vitamin 350 mg Pharma Nord 150 kapsler

Pharma Nord (Danmark)

150 kapsler

kr 495,00

Antall:

E-vitamin er en antioksidant, som sikrer cellemembranenes stabilitet. Vitamin E bygger et ”skjold” omkring cellen og beskytter den mot angrep fra frie radikaler. Frie radikaler er skadelige restprodukter fra stoffskifteprosessene som konstant pågår i kroppen vår. Derfor er det viktig å få tilført tilstrekkelig med antioksidanter – som vitamin E – for å beskytte cellene i kroppen. Bio-E-Vitamin inneholder d-alfa-tokoferol, naturens eget E-vitamin, som er den kraftigste og mest aktive varianten av E-vitamin.

Vitamin E er et fettløselig vitamin. E-vitamin fungerer også som en aktioksidant som beskytter maten vår mot oksidasjon fra frie radikaler. I vegetabilske oljer følges det høye innholdet av flerumettede fettsyrer av et like høyt innhold av E-vitamin.

Hvor mye E-vitamin trenger vi egentlig?

Moderne mennesker utfører stadig mindre av hardt kroppsarbeid i forhold til det vi gjorde tidligere. Derfor trenger vi ikke lenger et like høyt kalori-inntak. Vi spiser derfor mindre enn det forfedrene våre gjorde. Dermed har vi også et lavere inntak av vitaminer og mineraler. Dessuten har det naturlige innholdet av mikronæringsstoffer i maten vår minsket på grunn av moderne jordbruksmetoder og forurensning av miljøet. Vitamin E er dessuten veldig følsomt for lave temperaturer, og siden vi spiser stadig mer av dypfryst mat, får vi ikke lenger i oss tilstrekkelige mengder av det viktige E-vitaminet.

Vitenskapelige studier viser at E-vitaminets beskyttende antioksidanteffekt først opptrer ved doser på ca. 300 mg d-alfa-tokoferol.

Det er derfor mange gode grunner til å komplettere kostholdet med et ekstra tilskudd av E-vitamin.

Innhold:

Bio-E-Vitamin inneholder per kapsel:

350 mg (525 IE) d-alfa-tokoferol

Bruksveiledning:

Normal dosering er 1 kapsel daglig.

Ved spesielle behov kan det imidlertid være aktuelt å bruke mer – for eksempel ved sykdom. Kontakt gjerne en naturterapeut eller en alternativinteressert lege for råd om dosering som passer for akkurat deg.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer