Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Hjertet og blod... > Kyolic Hvitløk + Q10 kapsler 30 stk

Kyolic Hvitløk + Q10 kapsler 30 stk

30 kapsler

kr 295,00

Antall:

Helt siden oldtiden har hvitløk vært et velkjent middel innen naturmedisin på grunn av sine mange legende egenskaper. Ikke alle er like glade i lukten – derfor har mange unngått å bruke hvitløk fordi andre mennesker har reagert på dette. Kyolic er et av verdens mest solgte og best dokumenterte hvitløkskosttilskudd og gir deg alle hvitløkens helsebringende egenskaper – helt luktfritt.

 

Hvitløk styrker immunforsvaret og virker slimløsende, og den benyttes derfor ofte for å bekjempe forkjølelse, influensa og andre luftveisplager.

Dessuten er hvitløk god for magen og blodomløpet og for hjertet, samtidig som den virker positivt på blodtrykket og inneholder antioksidanter som senker kolesterolnivået i blodet ved å hindre leveren i å danne for mye LDL-kolesterol. Hvitløk er også desinfiserende og utrensende, motvirker betennelser, kramper og diaré, kan bekjempe ulike bakterier og hemme veksten av flere sopparter, som for eksempel Candida albicans.

I dette produktet er det i tillegg koenzym Q10 som i flere studier har vist seg å gi gode resultater for bedre hjertehelse.

 

 

Innhold:

1 kapsel Kyolic Hvitløk + Q10 inneholder:

600 mg standardisert hvitløksekstrakt (Aged Garlic Extract, S-Allyl Cysteine)

100 mg koenzym Q10

 

I tillegg består kapslene av: gelatin (fra okse), overflatebehandlingsmidler (magnesiumsalter av fettsyrer), fortykningsmiddel (mikrokrystallinsk cellulose).

 

Kapslene er garantert lukt- og smaksfrie og gir deg alle hvitløkens gode egenskaper uten at andre merker det.

Hvitløksekstraktet som benyttes i Kyolic, er fra økologisk hvitløk, dyrket i naturlige omgivelser i Hokkaido i Japan. Kyolic Hvitløk blir framstilt uten bruk av varme for å bevare alle de naturlige og fordelaktige egenskapene fra rå hvitløk. Kyolic Hvitløk foredles gjennom en spesiell patentert kaldlagring i opptil 20 måneder, noe som forandrer irriterende og harske stoffer i hvitløken til milde, luktfrie og aktivt virksomme stoffer. Blant disse er S-Allyl Cysteine (SAC), et vannløselig og svovelholdig stoff som er et av de mange gunstige stoffene i hvitløk. Kyolic er det eneste hvitløkskosttilskuddet på markedet som har standardiserte mengder av S-Allyl Cysteine (SAC).

 

 

Dosering og bruk:

1 kapsel daglig, gjerne i sammenheng med et måltid.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer