Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Hjertet og blod... > Mag-Ion 100 ml

Mag-Ion 100 ml

100 ml

kr 169,00

Antall:

Magnesium er viktig for en lang rekke livsviktige funksjoner i kroppen. Det er ikke alltid lett å få i seg nok magnesium gjennom kostholdet. Har du behov for lettopptakelig magnesium, vil det være ekstra nyttig for deg å ta det i flytende form. Mag-Ion+ er et unikt naturmiddel med ionisk magnesium og 70 spormineraler.

Mag-Ion+ er et rent naturprodukt, utvunnet fra en usedvanlig mineralrik ørkensjø i USA. Gjennom naturlig soltøring i 6 måneder blir Mag-Ion+ høykonsentrert.

Denne flytende formen for magnesium er særlig aktuell for deg som sliter med hodepine og stram muskulatur i andre deler av kroppen. Magnesium virker muskelavslappende og kan derfor også være nyttig ved lette kramper i bena (for eksempel under graviditet) og ved lette muskelsmerter i ryggen (for eksempel i forbindelse med menstruasjon).

Magnesium kan også være bra ved lett forhøyet blodtrykk, siden det styrker muskulaturen – og hjertet er den største muskelen vi har.

Magnesium er også viktig for nervesystemet. Det kan virke beroligende og kan derfor være godt for deg som har en stressende hverdag og/eller har problemer med å falle til ro om kvelden. Stress og trening øker for øvrig behovet for magnesium både hos kvinner og menn.

Innhold:

Konsentrert ørkensjøvann, ionisk magnesium og 70 spormineraler (99,9% av natrium er fjernet).

40 dråper inneholder:

 Magnesium 250 mg

 Bor 1,5 mg

 Litium 1,5

Dosering og bruk:

Anbefalt døgndose: 20-40 dråper tynnet ut i ¼ glass med vann inntil 2 ganger om dagen. Vi anbefaler å tilsette noen dråper sitron i vannet – da smaker det bedre. Drikk gjerne et glass juice eller lignende etter at du har tatt Mag-Ion+.

Behovet for magnesium varierer fra person til person. Det er derfor viktig at du prøver deg fram til den doseringen som gir deg ønsket effekt.

OBS: Magnesium kan virke drivende på magen og kan forårsake mageknip og løs mage. Reduser i så fall doseringen.

Referanse:

”Utprøving av naturmiddel på migrenepasienter” av klinisk ernæringsfysiolog og klassisk homeopat Gunnhild Wiik Mikkelsen (publisert i Naturterapeuten 1/2000).

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer