Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Hjertet og blod... > Magnesium flytende 118 ml

Magnesium flytende 118 ml

118 ml

kr 299,00

Antall:

Magnesium har hundrevis av oppgaver i kroppen vår. Mest kjent er magnesium for at det bidrar til å få musklene til å slappe av. Magnesium er også nødvendig for at vi skal kunne produsere og transportere energi. Magnesium bidrar dessuten til å overføre nervesignaler. I tillegg regulerer magnesium mer enn 325 enzymer i kroppen vår.

 

Det finnes mange ulike typer magnesiumtilskudd, men det er ikke alle typer magnesium som tas like godt opp i kroppen. Har du en fordøyelse i ubalanse, kan det være vanskelig for kroppen å ta opp magnesium og andre mineraler gjennom mat eller i form av kapsler og tabletter. Mineraler tas opp i cellene våre gjennom ionekanalene. Derfor er det gunstig at tilskuddet er i en ionisk form, og at molekylene er små nok til at de kan passere gjennom ionekanalene i cellene. De mineralene som tas lettest opp i kroppen er flytende, det vil si oppløst i vann, organiske og i ionisk form.

Magnesium flytende har et høyt opptak i kroppen – opptil 98%. Det er organisk og i ionisk form. Det tas opp uavhengig av fordøyelsen, siden det ikke trenger å bli nedbrutt ytterligere eller omgjort til noe før det tas opp. Opptaket begynner allerede i munnhulen. På denne måten får kroppen din umiddelbar nytte av magnesiumtilskuddet.

 

 

Innhold:

Flytende magnesium (99,99% rent magnesium, løst opp i vann).

Inneholder ingen konserveringsmidler eller kunstige ingredienser.

 

Produktet kommer i en flaske med en praktisk doseringspipett.

 

Næringsinnhold per daglig dose (4 pipetter):

Vann 3,6 g

Magnesium 296 mg

 

 

Bruksveiledning:

Magnesium flytende doseres enkelt med den medfølgende pipetten, og blandes i et glass vann. Produktet må oppbevares i kjøleskap etter åpning.

Normal dosering for voksne er 4 pipetter daglig.

Normal dosering for barn er 2 pipetter daglig.

Eventuell annen dosering i samråd med terapeut.

 

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer