Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Hjertet og blod... > Medox 30 kapsler

Medox 30 kapsler

30 kapsler

kr 295,00

Antall:

Medox® er et norsk naturprodukt basert på virkestoffer i skallet fra blåbær og solbær: antocyaner, som er en type ekstra effektive antioksidanter. Antocyaner er bærenes fargestoff, men de er også en del av immunforsvaret til plantene. En patentert, kromatografisk prosess har gjort det mulig å utvinne og konsentrere antocyaner fra blåbær og solbær uten at virkestoffene mister sine naturlige egenskaper. Medox® har vært gjenstand for flere kliniske studier ved universiteter og universitetssykehus, både i Norge og i utlandet. Målinger viser at Medox® kan være opptil 20-40 ganger mer effektivt enn andre antioksidantprodukter.

Medox® har vært på markedet siden 2001. Produktet er det eneste av sitt slag i verden, basert på antocyankomplekset MP865™. Årelang forskning ligger bak den høyteknologiske prosessen som skal til for å lage kosttilskuddet, og den norske produsenten (MedPalett) har tatt patent på denne oppfinnelsen. MP865™ består av frie, komplette antocyanmolekyler med intakt glykopyranosid.

Dette sikrer et optimalt opptak og en maksimal virkning i kroppen.

Innhold:

Medox® er vegetabilske kapsler, der hver kapsel inneholder 80 mg antocyaner, noe som tilsvarer virkestoffene fra en håndfull ferske blåbær (Vaccinium myrtillus) og solbær (Ribes nigrum).  

Anbefales av helsepersonell

Medox® har vært underlagt omfattende kliniske studier ved universitetssykehus og universiteter i Norge, Sverige, Kina og USA siden 2000. Forskningen har vist at antocyanene som finnes i Medox® kan styrke immunforsvaret, dempe betennelser og motvirke oksidativt stress.

Det er derfor ikke uten grunn at Medox® anbefales av både kiropraktorer, fysioterapeuter, leger og annet helsepersonell her i landet. Medox® er dessuten det eneste antioksidantproduktet som blir anbefalt av LHL, Landsforeningen for hjerte- og lungesyke.

Styrkende for immunforsvaret

Medox® kan styrke immunforsvaret og redusere oksidativt stress. Kliniske undersøkelser har bekreftet betydelige og positive effekter med Medox®. I en større undersøkelse hvor 1500 Medox-brukere ble fulgt i 2 år, rapporterte hele 76 prosent av dem at de hadde vært mindre og sjeldnere forkjølet.
 

Bruksveiledning:

Normal dosering er 1 kapsel daglig.

Hva er egentlig antocyaner?

Antocyaner er naturlige pigmenter i planter – det er de røde, blå og fiolette plantefargene vi kjenner fra bær, frukt, blomster og høstfargede blader. Det er funnet rundt 600 ulike antocyaner. Av disse er det bare noen få som egner seg for kommersielt bruk, siden de fleste antocyaner oppfører seg ustabilt under nøytrale og basiske pH-forhold.

Antocyaner er en viktig del av plantenes immunforsvar. De beskytter plantene mot sollys og virker som antioksidanter, som beskytter cellene mot skader forårsaket av frie radikaler.

Hva er oksidativt stress?

Oksidativt stress er en ubalanse som oppstår når det dannes flere frie radikaler enn kroppen klarer å nøytralisere. Forurensning, stråling, røyking, trening og en stressende hverdag kan øke kroppens produksjon av frie radikaler.

Medox® inneholder effektive antioksidanter som kan hjelpe kroppen ved å redusere det oksidative stresset.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer