Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Hjertet og blod... > Organic India Gurkemeie Formel 90 kapsler

Organic India Gurkemeie Formel 90 kapsler

90 kapsler

kr 325,00

Antall:

De ayurvediske kosttilskuddene fra Organic India er komponert i henhold til både empirisk og vitenskapelig forsking. Kun rene, sertifiserte økologiske råvarer blir brukt. Det legges vekt på kvalitet i all ledd av produksjonen. Organic India Gurkemeie Formel (Turmeric Formula) er rik på naturlig curcumin i kombinasjon med urtene moringa og reetha. Urteblandingen i Gurkemeie formel støtter viktige blod og lever funksjoner, friske ledd og virker betennelsesdempende, samt at den bidrar til sunn hud og en god fordøyelse.

 

 

Innhold:

Gurkemeie (Curcuma longa), reetha (Spindus trifoliatus), moringa (Moringa oleifera), vegetabilsk kapsel HPMC (hydroksypropylmetylcellulose).

 

Innhold per kapsel:

Økologisk gurkemeie 300 mg

Økologisk reetha frukt 50 mg

Økologiske sahijan (moringa) blad 50 mg

 

 

Bruksveiledning:

Normal dosering (forebyggende):
1-2 kapsler 2 ganger om dagen sammen med mat og vann, eller etter anbefaling av terapeut eller helsepersonell. Kapslene kan eventuelt åpnes og innholdet kan strøs på maten eller blandes i smoothie, juice eller vann.

Terapeutisk dosering:

2 kapsler 2 ganger om dagen, gjerne sammen med varm melk/kakao/sjokolademelk
(etter anbefaling av B sc Ayurveda Branco Markovic).

 

 

Litt om Organic India

Organic India hjelper bøndene og deres familier på den indiske landsbygda til å få et verdig liv etter flere tiår med såkalt moderne landbruk. Jorda de eier ble utsatt for utnyttelse og ødeleggelse ved at kunstige gjødslingsmetoder resulterte i utmagret, "død" jord og fortvilte, desperate og ekstremt fattige bønder da Organic India startet med tilbakeføringen til økologisk jordbruk. Titusener av åkre har gjenvunnet sin økologiske jordbruksstandard. På denne jorda dyrker de indiske bøndene nå Tulsi og mange flere økologiske urter, planter og matvarer. Bøndene får høyeste markedspris for de økologiske produktene sine.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer