Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Hodet/hjernen > Solgar Russisk rot (Siberian Ginseng) 520 mg 100 kapsler

Solgar Russisk rot (Siberian Ginseng) 520 mg 100 kapsler

Solgar Vitamin & Herb (USA)

100 kapsler

kr 245,00

Antall:

Russisk rot (latin: Eleutherococcus senticosus, engelsk: Siberian Ginseng) har mange gode egenskaper. Den tilhører samme plantefamilie som asiatisk ginseng (Panax ginseng) og inneholder eleutherosider (naturlige virkestoffer som ligner på ginsenosidene i asiatisk ginseng). Russisk rot kan øke opptak av oksygen i blodet og fjerne melkesyre fra musklene. Den er kjent for å kunne øke kroppens toleranse for en rekke stressfaktorer, både mentale, fysiske og miljømessige påvirkninger. Roten er et adaptogen som har en styrkende effekt på alle organene i kroppen. Russisk rot brukes derfor som et styrkemiddel, for å motvirke trøtthet, stress og utbrenthet og for å styrke immunforsvaret.

 

 

Innhold:

Vegetabilsk kapselskall (hydroksypropylmetylcellulose), antiklumpemiddel (vegetabilsk magnesiumstearat, silisiumdioksid), russisk rot (Eleutherococcus senticosus), karboximetylcellulose.

 

Aktiv ingrediens per døgndose (1 kapsel):

Russisk rot (Siberian Ginseng) 520 mg

 

 

Bruksveiledning:

Anbefalt daglig dosering er 1 kapsel helst i sammenheng med mat.

 

OBS: Anbefales ikke for gravide.

 

 

Litt om planten russisk rot

Russisk rot er en hardfør busk, som blir omkring 2 meter høy. Den er viltvoksende i østlige Russland, nordøstlige Kina, i Korea og på Japans nordligste øy, Hokkaido. Busken har gråbrune greiner dekket med tynne torner. Bladene er lysegrønne. Planten kan ha tre typer blomster (hann-, hunn- og tokjønnede blomster). Den får ovale, bærlignende frukter. Røttene på planten er omtrent 1,5 cm i diameter. De er treaktige og sprer seg omkring planten som et tett vev i jorda. Både rot og rotbark av planten benyttes til medisinsk bruk.

Les gjerne mer om denne spennende planten her på nettsiden til botanikeren Rolv Hjelmstad

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer