Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Hodet/hjernen > Supernature Lecithin Pure pulver 375 g

Supernature Lecithin Pure pulver 375 g

Supernature (Norge)

375 g pulver

kr 415,00

Antall:

Lecithin er en naturlig kilde til fosfolipider, som er hovedbestanddelen i kroppens cellemembraner og intracellulære membraner. Fosfolipidene finnes i alle kroppens vev og organer, spesielt i hjerne- og nervevevet. Fosfolipidene har en gunstig innflytelse på blodets fettstoffbalanse og kan bidra til å normalisere kolesterolverdiene.

Fosfolipidene i Lecithin muliggjør opptaket av fettsyrer i tarmen, sørger for transport av fettstoffer i kroppen og utvekslingen av fettstoffer mellom cellene og omgivelsene deres. Fosfolipider er også en viktig medvirkende faktor i forbrenningen av fettstoffer i cellene. Dette har blant annet stor betydning for blodets kolesterolprofil, og tallrike forsøk har vist at Lecithin er gunstig for blodets kolesterolsammensetning. Det hever innholdet av det ”gode” HDL-kolesterolet og senker innholdet av det ”dårlige” LDL-kolesterolet.

Dessuten har Lecithin stor betydning for lever og galleblære. Fosfolipider er med på å holde kolesterol flytende i gallen, og nettopp størknet kolesterol i gallen kan være forløper for mange helseproblemer i galleblæren. Fosfolipider har dessuten betydning for leverens avgiftningsfunksjoner og for kroppens generelle sunnhetstilstand.

Lecithin er en kilde til kolin, et av B-vitaminene, som er nødvendig for at kroppen skal fungere normalt. Kolin (engelsk: cholin) spiller en viktig rolle både i hjernen og i cellene ellers rundt omkring i kroppen. Lecithin er også en kilde til inositol, som blant annet er viktig for kommunikasjonen mellom kroppscellene og internt i cellene. Lecitin spiller en sentral rolle i cellenes regenereringsprosess.

Lecithin gir dessuten ernæringsmessig støtte til forbrenningen.

Innhold:

Supernature Pure Lecithin pulver er utvunnet av 100% ikke-genmodifiserte soyabønner, og er markedets eneste lecithin-produkt som kommer i glassflaske med metallokk og oksygenfanger. Dette sørger for at det ikke dannes lipidperoksider (fra oksidasjon av fett), så lecitinens høye kvalitet blir bevart i lang tid.

Lecithin-pulveret fra Supernature trenger ikke å oppbevares i kjøleskap. Produktet kan fryses uten å miste sin ferskhet.

Næringsinnhold per anbefalt daglig dose (2 spiseskjeer = ca. 9,6 g):

Energi 67 kcal
 Totalt fett 8 g
 Totalt karbohydrater 1 g
 Fosfor 288 g
 Kalium 115 g
 Lecitin 9,6 g
 Fosfatidyl kolin 2200 mg
 Fosfatidyl inositol 1340 mg

Bruksveiledning:

Anbefalt bruk er 1-3 ss per dag (eller som anbefalt av ernæringsterapeut eller lege).

Lecithin tilsettes hvilken som helst drikk eller smoothie eller strøs på og blandes inn i mat for ekstra næring og smak. Lecithinpulveret kan også brukes som fortykningsmiddel (la det stå i 10 minutter eller lenger for full effekt).

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer