Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Kvinner spesielt > Overgangsalder > Inkontinol

Inkontinol

Promed Pharma (Norge)

30 kapsler

kr 329,00

Antall:

Inkontinens – manglende eller redusert evne til å kontrollere vannlating – forekommer oftere hos kvinner enn hos menn, blant annet fordi kvinnens urinrør er kortere og mer utsatt enn mannens. Dessuten kan inkontinens også oppstå som følge av svangerskap, fødsel og overgangsalder. Inkontinens kalles ofte for ”den skjulte lidelse” fordi det ikke er så lett å snakke med andre om dette problemet. Inkontinol® er utviklet spesielt med tanke på å motvirke overaktiv blære og urinlekkasje.

Inkontinol er gunstig hvis du vil ha bedre kontroll over vannlatingen og færre toalettbesøk. Sammensetningen av urtene i Inkontinol er godt for både urinveiene, nyrene og prostata og kan hjelpe deg til å unngå småskvetting når du nyser, ler, løfter på noe eller er i annen fysisk aktivitet.

Inkontinol er også et aktuelt produkt ved sengevæting hos barn og unge.

 

 

Innhold:

Byggkli (Hordeum vulgare), gresskarkjerner (Cucurbita pepa), tranebær (Vaccinium macrocarpon), appelsinjuice – frysetørket pulver (Citrus aurantium), fyllemiddel (hydroxypropylmetylcellulose, mikrokrystallinsk cellulose), silica.

 

Innhold per kapsel:

Byggkli 240 mg

Gresskarkjerner 200 mg

Tranebær 85 mg

Appelsinjuice frysetørket pulver 60 mg

 

 

Utviklet ved hjelp av ny teknologi

Inkontinol® er produsert ved hjelp av Bio Enhanced Extraction (B.E.E.) - en unik 3-trinns utvinningsprosess hvor man først isolerer, deretter renser, for så å separere og trekke ut de ønskede virkestoffene fra plantene. Samtidig fjernes miljøgifter, tungmetaller og stoffer som kan gi allergiske reaksjoner.

Råmaterialet hentes fra friske urter og planter som renses for å fjerne giftstoffer og allergener.

Virkestoffene som skal være med i den videre prosessen blir først isolert, så separert, før stoffene brytes ned til mikroskopisk nivå. Ekstraktet gjennomgår en biokjemisk prosess som aktiverer og bevarer alle virkestoffene.

Ved bruk av denne unike teknologien oppnår man sterkere og mer hurtigvirkende produkter enn det som er vanlig for urtepreparater, og sikrer dermed at produktene er høyeffektive, målrettede, trygge og uten bivirkninger.

 

 

Bruksveiledning:

Start med 3 kapsler om dagen i 3 dager, deretter 1 kapsel daglig.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer