Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Kvinner spesielt > Overgangsalder > Natracare Inkontinensbind Dry & Light (20 stk)

Natracare Inkontinensbind Dry & Light (20 stk)

Bodywise UK Ltd (Storbritannia)

20 stk

kr 59,00

Antall:

Underlivet er et av de mest sensitive områdene på kroppen vår – derfor er det spesielt viktig å pleie dette området med omhu. Natracare-bindene er myke og naturlige og inneholder verken klor eller plast.

Natracare Inkontinensbind (Dry+Light Natural Pads) er et nyutviklet produkt, som består av kun plantebasert cellulose fra økologisk skogbruk. Bindene inneholder ikke polyakryl og har heller ikke plastoverflate. Begge deler er velkjent i sammenheng med hudirritasjoner. Mange kvinner har blitt kvitt underlivsplagene sine ved å bytte til Natracare-produkter.

Urininkontinens skjer med 1 av 4 kvinner – og kan oppstå i flere faser av livet – og i alle aldre.

Stressinkontinens er den vanligste formen for urinlekkasje hos kvinner. Det skjer når bekkenbunnsmuskulaturen er for svak. Da kan det lekke når du hoster, nyser, ler, løfter tungt eller driver med trening. Denne typen inkontinens er vanlig under graviditet, etter fødsel og etter 40-års alder – men kan forekomme blant kvinner i alle aldre. Trening av bekkenbunnsmuskulaturen vil som regel hjelpe.

Overgangsalderen fører til fysiske og hormonelle forandringer som rett og slett kan påvirke blærens posisjon – og mange kvinner opplever derfor urinlekkasje. Bekkenbunnstrening kan minske lekkasjen.

Andre grunner til urinlekkasje omfatter medisinske tilstander der skader eller forstyrrelser i nervesystemet forhindrer signalene fra hjernen til blæren. Dessverre er nevrologisk inkontinens vanskelig å behandle, men lekkasjebeskyttelse vil i hvert fall gjøre at du føler deg tørr og trygg.

Gjør hverdagen best mulig

Stressinkontinens kan virke hemmende for mange. Det er lurt å gjøre noen små grep, så livet kan leves så normalt som mulig:

1 Bruk et godt inkontinensbind

2 Knipeøvelser kan styrke bekkenbunnsmuskulaturen

3 Bekkenbunnstrening hos fysioterapeut kan være aktuelt

4 Velg klær som er enkle å åpne (raskere å få av når du har hastverk med å komme på toalettet)

Mange kvinner er plaget med kontaktallergier og hudirritasjoner i underlivet. Symptomer som sårhet og/eller kløe forsterkes ofte ved bruk av tradisjonelle hygieneprodukter som inneholder syntetiske materialer og plast. Kvinner som har problemer med overvekst av candida-sopp er ofte spesielt utsatt for dette.

Innhold:

Hver pakke Natracare Inkontinensbind inneholder 20 diskrete og behagelige bind, med god absorberingsevne når det gjelder urin. Dermed kan du bevege deg fritt og leve som normalt selv om du opplever urininkontinens.

Bindene er individuelt pakket, uparfymerte, uten syntetiske overflatebehandlingsstoffer, uten plast og er heller ikke klorbleket. Natracare Inkontinensbind er derfor over 99% biologisk nedbrytbare.

Trygt for deg – trygt for miljøet

Natracare har siden 1989 arbeidet med å tilby kvinner rene, trygge hygieneprodukter av høy kvalitet. Produktene reflekterer en høy etisk standard og tilbyr mange fordeler for deg som foretrekker naturlige produkter fri for unødvendige kjemikalier.

Hvert år kastes over 45 milliarder bind! Hvis de ble lagt ende mot ende, ville de rekke helt til sola – og skulle de bli gravd ned, ville hullet bli 90 meter dypt og 90 meter bredt. De fleste bind og intimservietter er fulle av syntetiske materialer så som plast, som ikke brytes ned i jorda på flere hundre år.

Bruker du Natracare, kan du være sikker på at produktene er mellom 95% og 100% biologisk nedbrytbare og komposterbare. Natracare-produktene er dermed også miljøvennlige etter at du har brukt dem.

Nettbutikken helseogkost.no sender alle Natracare-produktene hjem til deg – uansett hvor du bor i Norge.

Se hele utvalget av Natracare-produkter her

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer