Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Kvinner spesielt > Overgangsalder > Natto K2

Natto K2

30 kapsler

kr 265,00

Antall:

Natto er ekstrakt fra den japanske matretten med samme navn, som består av fermenterte soyabønner. Studier viser at det er lavere forekomst av benskjørhet (osteoporose) i de delene av Japan der Natto er en vanlig del av kostholdet. Forskerne mener at det er K-vitaminet som står for denne effekten. Dette underbygges av studier som viser at de som lider av benskjørhet har lavere verdier av K-vitamin i blodet. I Norge spiser vi forholdsvis lite mat som inneholder vitamin K. Derfor kan Natto K2 være et godt tilskudd for å ta vare på skjelettet, spesielt for kvinner og menn fra 45 år og oppover.

Vitamin K2 er viktig for at kroppen skal kunne lage det ”limet” som gjør at mineralene festes til skjelettet. Natto K2 stimulerer cellene som danner benvev (osteoblastene) og hemmer cellene som bryter ned benvev (osteoklastene). Sammen med Natto K2 bør du også bruke et kombinert kalsium- og magnesiumtilskudd (for eksempel  Bio-Life Kal-Mag 1:1), som inneholder benvevets byggematerialer: mineralene kalsium og magnesium i tillegg til D3-vitamin.

Innhold:

Nattoekstrakt (fermentert soya), nattlysolje, soyaisoflavoner, fortykningsmidler (bivoks, glyserolestere av fettsyrer), antioksidant (d-alfatokoferol E-307). Kapsler av gelatin og glyserol, farge: karamell.

Innhold per kapsel:

Nattoekstrakt: 170 mg

 - hvorav vitamin K2: 180 mcg

 - hvorav Nattobakterier: 10 millioner

 Isoflavoner: 50 mg

 Nattlysolje: 143 mg

Bruksveiledning:

Anbefalt dosering er 1 kapsel daglig, tas i sammenheng med et måltid, gjerne rett etter middag.

OBS: Bruk av Natto K2 sammen med blodfortynnende medisin bør kun skje i samråd med lege.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer