Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Kvinner spesielt > Overgangsalder > Solaray Silica Plus 90 tabletter

Solaray Silica Plus 90 tabletter

Nutraceutical Corp. for Solaray Inc. (USA)

90 tabletter

kr 275,00

Antall:

Kisel (også kalt silica eller silisium) er et viktig mineral for kroppen. Kisel er en forutsetning for normal knokkelvekst, styrker håret, neglene og huden og sørger for å holde bindevevet elastisk. Dessuten fremmer kisel sårheling, både når det gjelder huden og slimhinnene. Solaray Silica Plus inneholder lettopptakelig kisel.

Kisel finnes i små mengder i en del matvarer (blant annet i grovt brød og grønnsaker. Imidlertid kan det være vanskelig å få i seg nok at dette viktige mineralet gjennom kostholdet. Den utstrakte bruken av kunstgjødsel i jordbruket de seneste tiårene har dessverre gjort at jordsmonnet nå inneholder enda mindre kisel enn tidligere. Dette betyr at det er mindre kisel i matvarene nå enn det var før i tiden.

Hårtap, oppsplittede hårstrå, livløst hår, negler som sprekker eller går av, urenheter i huden og gusten, blek hud kan være tegn på kiselmangel.

Noen forbruker mer kisel enn andre:

 - Gravide (fosteret krever sin andel)

 - Barn (som vokser)

 - Idrettsutøvere (utsatt for skader)

 - Kronisk syke og personer utsatt for mye stress

 - Eldre (økende alder svekker kroppens evne til å oppta og utnytte kisel)

Mister du mye hår i perioder, kan det være en fordel å ta tilskudd av Solaray Silica Plus.

Kosttilskudd av kisel kan også være aktuelt som støttetiltak ved behandling av osteoporose (benskjørhet). Kisel bidrar til at kalsium lagres i knoklene og dermed styrkes vevsstrukturen.

Solaray Silica Plus inneholder kisel som utvinnes fra planten kjerringrokk (Equisetum arvense). Dette er organisk kisel, som kroppen lett kan utnytte.

Innhold:

En tablett Silica Plus inneholder:

600 mg kjerringrokkekstrakt (Equisetum arvense) med garantert innhold av 6,3% silisium.

Green Screened™-merket symboliserer en omfattende kvalitetskontroll og testing av alt fra fremmedmateriale til tungmetaller og sprøytemidler. Produsenten velger å bruke kun de fineste kvalitetsurtene.

Dosering og bruk:

1-2 tabletter daglig sammen med et glass vann, gjerne i forbindelse med frokosten.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer