Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Kvinner spesielt > Overgangsalder > Solaray Wild Yam 100 kapsler

Solaray Wild Yam 100 kapsler

Nutraceutical Corp. for Solaray Inc. (USA)

100 kapsler à 400 mg

kr 195,00

Antall:

Viltvoksende jamsrot, Wild Yam (Dioscorea villosa), er en av verdens best kjente kilder til fytohormoner – naturlige stoffer som kan stimulere kroppens egen produksjon av hormoner. Derfor har jamsrot lange tradisjoner innen naturmedisin, spesielt som tilskudd for voksne kvinner.

Vill jamsrot inneholder diosgenin, et naturlig virkestoff som positivt påvirker kroppens egen produksjon av DHEA og progesteron. Disse hormonene har mange viktige oppgaver.

DHEA

DHEA (dehydroepiandrosteron) produseres først og fremst i binyrene og kalles ofte for ”moderhormonet” fordi det styrer mange andre hormoner i kroppen. Frem til 25-årsalderen produserer kroppen nok DHEA selv, men etter dette synker nivået raskt, både hos kvinner og menn. Mange forskere mener at kroppens DHEA-nivå kan være nøkkelen til selve aldringsprosessen og flere aldersbetingede sykdommer.

Med økt nivå av DHEA i kroppen, kan du få mer energi, bedre konsentrasjon og hukommelse og mer vitalitet. Kroppens aldringsprosess forsinkes, og dessuten har det vist seg at DHEA kan bygge opp benstrukturen og dermed minske risikoen for benskjørhet (osteoporose).

Med Wild Yam får kroppen hjelp til å produsere det viktige DHEA-hormonet.

Progesteron

Mangel på kvinnenes ”velbehagshormon”, progesteron, skaper ofte PMS-problemer. Tilskudd av vill jamsrot kan stabilisere hormonproduksjonen hos kvinner i fruktbar alder. Mange opplever derfor at Wild Yam øker fruktbarheten.

Progesteron kan dessuten overta mesteparten av østrogenets oppgaver, og mange kvinner i overgangsalderen har dermed også god nytte av Wild Yam, både mot hetetokter og tørre slimhinner.

Progesteron har i tillegg god og vedvarende virkning på benstoffskiftet (mangel på progesteron kan ofte være en av de viktigste årsakene til benskjørhet).

Innhold:

1 kapsel Solaray Wild Yam inneholder 400 mg vill jamsrot (Dioscorea villosa).

Dosering og bruk:

2-3 kapsler 2 ganger daglig.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer