Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Kvinner spesielt > Overgangsalder > Strath 100 tabletter

Strath 100 tabletter

Bio-Strath AG (Sveits)

100 tabletter

kr 235,00

Antall:

Strath (tidligere navn: Bio-Strath) er et fantastisk næringsrikt og helt naturlig urteekstrakt som framstilles gjennom en unik prosess, som gjør næringen spesielt lett tilgjengelig for kroppen. Det finnes et naturlig innhold av mer enn 60 forskjellige oppbyggende stoffer i Strath. Disse stoffene påvirker næringsbalansen og vitaliteten direkte, og i tillegg bidrar de til å bedre kroppens utnyttelse av næringsstoffene i maten du spiser.

Kroppens eget behov styrer utnyttelsen

Strath virker styrkende både fysisk og mentalt. Strath bygger opp og styrker immunforsvaret på en effektiv måte. Du får økt tiltakslyst og yteevne, samtidig som Strath bedrer konsentrasjonen og gir deg en følelse av økt velvære.

Dokumentert effekt

Strath er et av markedets aller best dokumenterte kosttilskudd. Strath er testet i kliniske studier på mennesker i alle aldre – også små barn og gravide. I tillegg er det bekreftet i en vitenskapelig undersøkelse at bruk av Strath ikke medfører noen ulempe for personer med overvekst av gjærsoppen Candida albicans. Dette gjør at vi trygt kan anbefale Strath til alle aldersgrupper.

Når har du bruk for Strath?

Strath er et allment styrkende kosttilskudd og kan brukes regelmessig året rundt for å unngå at kroppen blir svekket og derved utsatt for forskjellige sykdommer. Du kan også benytte Strath som en kur for å styrke kroppen når helseproblemer allerede har oppstått.

Ideelt ”barnehageprodukt”

Mange års erfaringer med såkalte ”ørebarn” har vist at de som oftest blir kvitt betennelsene med Strath. Forkjølelse og luftveisinfeksjoner blir sjeldnere – og hvis barna blir smittet, kommer de seg fortere fordi immunforsvaret styrkes med Strath.

Fint for skolebarn

Når barna vokser kreves det mye og riktig næring. I dag er det ofte høyt tempo både på skolen og i fritiden. Strath er et kosttilskudd som gjør at de klarer det lille ekstra. En klinisk studie med skolebarn viste at regelmessig bruk av Strath ga både mindre fravær og bedre karakterer. Konsentrasjonen og yteevnen bedres - det gjør også oppførselen deres.

Gunstig ved graviditet og amming

Når du er gravid eller ammer kreves en ekstra god næringstilførsel. I en klinisk studie der de gravide fikk Strath istedenfor jerntilskudd eller multivitamin-mineraltilskudd, ble hemoglobinnivået stabilisert – samtidig som de rapporterte om økt følelse av velvære og overskudd.

Nyttig ved trening

Når du anstrenger kroppen ekstra mye, øker også behovet for oppbyggende næringsstoffer. Det er også et anerkjent faktum at intensiv trening kan svekke immunforsvaret. I en klinisk studier av idrettsutøvere oppnådde de som tok Strath etter tre uker en gjennomsnittlig forbedring av løpelengde på 142 meter under 12 minutters løping. I tillegg hentet de seg raskere inn etter løpingen, samtidig som de fikk forbedret konsentrasjonsevne, bedre fordøyelse og bedre søvnkvalitet.

Strath er for øvrig testet i forhold til doping og kommer ikke i konflikt med dopingforskriftene.

Verdifullt tilskudd i en krevende hverdag

Har du en innholdsrik hverdag, med mye å gjøre både på jobb og i fritiden, kan Strath være et velkomment tilskudd som både øker yteevnen og den alminnelige velvære – for hele familien.

Når du har vært syk …

Strath har vist veldig god effekt når det gjelder å styrke kroppen og bidra til raskere bedring etter sykdom. Disse resultatene er også bekreftet i en klinisk studie.

Også godt for eldre

Mange eldre føler at livet ikke er like stimulerende som før, de beveger seg mindre og kanskje matlysten minker. Som et resultat av dette blir det ofte for lite spising til at kroppen får i seg tilstrekkelig med næring, samtidig som kroppen ikke lenger klarer å ta opp næring like bra. Dette kan føre til en ond sirkel hvor motstandskraften reduseres og kroppen får mindre og mindre energi.

Flere kliniske studier viser at Strath kan gi bedre appetitt hos eldre samtidig som tiltakslysten blir bedre og både den fysiske og mentale aktiviteten øker.

Innhold:

Strath inneholder mer enn 60 ulike oppbyggende næringsstoffer, blant annet betaglukaner - en gruppe naturlige alarmstoffer som stimulerer immunforsvaret. Betaglukaner fungerer som en slags "personlig trener", som hjelper kroppens immunforsvar til å slå tilbake mot infeksjoner, virus og bakterier, samt leddplager og allergiske tilstander.

Strath framstilles gjennom en to måneder lang naturlig biologisk prosess hvor gjærceller fra Saccharaomyces cerevisiae tilsettes en blanding av utvalgte urter. Dette gjør at celleveggene til slutt blir nedbrutt, så den næringsrike cellekjernen blir lett tilgjengelig for opptak i kroppen.

Hele prosessen skjer ved hjelp av gjærcellenes egne enzymer, uten tilførsel av verken vann, alkohol, varme eller kjemiske stoffer. Gjærcellene er etter denne prosessen ikke lenger levende og vil kun avgi den rike og balanserte næringen fra kjernen.

Strath tabletter er helt sukkerfrie, fri for gluten og er derfor velegnet også for diabetikere og glutenintolerante. Det er også trygt å bruke Strath tabletter selvom du har Candida-problemer.

Hvorfor er Strath basert på gjær og urter?

Gjær er plantebaserte mikroorganismer med et komplett næringsinnhold. De har evnen til raskt å fordøye og forandre næringsstoffer, så de blir lettere opptakelige for kroppen. Urter er brukt av mennesker før oss i tusenvis av år, både som medisin og som mat. I Strath benyttes en kombinasjon av utvalgte urter og gjær, som til sammen gir et unikt næringsmiddel med en rekke positive egenskaper.

Dosering og bruk:

Voksne og barn over 12 år: 3 tabletter to ganger daglig før måltidene (for eksempel før frokost og før middag). Ved spesielle behov kan dosen dobles.

Barn under 12 år: halv dosering.

Tablettene kan svelges hele, tygges eller knuses.

P.S.: Hele dosen kan inntas på en gang hvis du ønsker det. Da er det best å ta Strath i forbindelse med frokosten.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer