Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Leddene og musk... > Axet Hvetepute GRØNN naturell (uten duft)

Axet Hvetepute GRØNN naturell (uten duft)

kr 395,00

Antall:

Den originale Axet Vetevärme® er basert på gammel svensk folkemedisinsk tradisjon som er tatt fram igjen for å passe til dagens behov. Puter fylt med hvetekorn har gjennom mange generasjoner vært brukt til avslapping og smertelindring. Hvetekornene har en rund kjerne med bra tyngdepunkt som gjør at de enkelt former seg etter kroppen. Kombinasjonen av tyngde og varme gjør at spente muskler raskt slapper av og blodgjennomstrømningen øker.

Axet Hvetepute er sydd av fineste lin. Yttertrekket er vaskbart på 40 grader C. Trekket er ikke anti-flammebehandlet, for å unngå unødvendig bruk av kjemikalier. Innerputen er fylt med hvetekorn som er økologisk dyrket i naturskjønne Dalarna. Produktet er CE-merket.

Størrelse: 20 x 55 cm

Vekt: 1,6 kg

Axet Hvetepute

kan benyttes på flere forskjellige måter, alt etter behov:

 - som den er

 - oppvarmet i mikrobølgeovn eller i stekeovn

 - avkjølt i fryser

Axet Hvetepute som den er – uten oppvarming eller avkjøling

Dette passer spesielt godt hvis det er skuldrene som er spente. Hveteputen veier litt i seg selv, og tyngden av den vil kunne senke skuldrene dine og gi deg en bedre kroppsholdning. Bruk den for eksempel når du sitter ved PC-en eller ved skrivebordet – eller når du kjører bil.

Axet Hvetepute oppvarmet

Den mest vanlige måten å bruke hveteputen på, er å varme den opp (i mikrobølgeovn eller i stekeovn). En varm hvetepute stimulerer blodomløpet og har en lindrende og mykgjørende effekt. Hveteputen holder seg varm lenge: i romtemperatur ca. 45 minutter. Bruk en oppvarmet hvetepute hvis du har:

 - stive, verkende eller trette muskler på skuldrene og i nakken

 - smerter i korsryggen (også gunstig ved menstruasjonssmerter og ved smerter i forbindelse med fødsel)

 - magesmerter

 - revmatiske smerter

 - whiplash

 - kalde føtter

Oppvarming i mikrobølgeovn:

Ta av yttertrekket. Legg innerputen i en ovnsform uten lokk. Varm puten på 750 W, i ca. 3 minutter (prøv deg fram – ulike årsmodeller og fabrikat kan ha litt forskjellig effekt).

Oppvarming i stekeovn:

Ta av yttertrekket. Legg innerputen i en ovnsform uten lokk. Varm puten på 125 grader C, i ca. 15 minutter (prøv deg fram – ulike årsmodeller og fabrikat kan ha litt forskjellig oppvarmingsevne).

NB: Hold alltid øye med hveteputen under oppvarmingen, enten den foregår i mikrobølgeovn eller vanlig stekeovn.

Axet Hvetepute avkjølt

Hveteputen kan også kjøles ned ved å legge den i fryseren. En kald hvetepute blir ikke helt iskald og ikke hard, så den er allikevel behagelig å legge mot huden. Bruk en avkjølt hvetepute hvis du har:

 - hodepine

 - feber

 - betennelse

 - blitt solbrent

 - overgangsplager

Avkjøling i fryser:

Legg hveteputen i en plastpose og plasser den i fryseren i en time eller mer.

Axet Hvetepute GRØNN er helt uten duft (naturell).

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer