Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Leddene og musk... > Gelenk Collagen 60 tabletter

Gelenk Collagen 60 tabletter

60 tabletter

kr 375,00

Antall:

Gelenk Collagen er et norskprodusert naturprodukt med en unik sammensetning av de beste ingrediensene for slitte ledd, vonde muskler og dårlig blodsirkulasjon. Gelenk Collagen kan gi god virkning på ledd- og muskelplager.

 

Hovedingrediensene i Gelenk Collagen er proteinet kollagen type II, MSM (Metylsulfonylmetan) og naturlig bruskvev. Disse tre virkestoffene kan bidra til å bygge opp slitt brusk i leddene, samtidig som de kan bidra til å motvirke ømhet i ledd, muskler og sener.

Effekten blir forsterket av at produktet inneholder vitamin C og mangan – en viktig katalysator for bruskoppbygging og vevsoppbygging. Gelenk Collagen inneholder også vitamin B-kompleks (Vitamin B6, B9 og B12) som kan bidra til normal blodsirkulasjon.

 

 

Innhold:

MSM (Metylsulfonylmetan), hydrolysert kollagen type II, isolert og renset haibruskkonsentrat, vitamin C (kalsium askorbat), mangan, vitamin B6 (pyridoksinhydroklorid), vitamin B9 (folat), vitamin B12 (cyanocobalamin). Fyllemiddel: mikrokrystallinsk cellulose, natriumkarboksimetylcellulose. Antiklumpemiddel: magnesiumsalt av fettsyrer, silisiumdioksid. Overflatebehandling: hydroksipropylmetylcllulose, glyserol.

 

Næringsinnhold per døgndose (1 tablett):

MSM: 200 mg

Kollagen type II: 150 mg

Haibruskkonsentrat: 100 mg

C-vitamin: 50 mg (62,5%*)

Mangan: 5 mg (250%*)

Vitamin B6: 3 mg (214%*)

Vitamin B9: 200 mcg (100%*)

Vitamin B12: 9 mcg (360%*)

 

*prosent av referanseinntak

 

Bruksveiledning:

Anbefalt daglig dosering er 1 tablett – før et måltid.

 

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer