Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Leddene og musk... > Hyben Total nypepulver 500 g

Hyben Total nypepulver 500 g

Natur-Drogeriet AS (Danmark)

500 g

kr 185,00

Antall:

Hyben Total (på norsk: Nype Total) fra Natur-Drogeriet er et 100% naturlig kosttilskudd laget av tørkede nyper fra den spesielle nypebusken Rosa canina. Nype er velkjent innen tradisjonell folkemedisin blant annet for sin positive effekt på ømme og stive ledd og vonde muskler.

Nyper er proppfulle av antioksidanter, som beskytter cellene i kroppen mot oksidativt stress og skader forårsaket av frie radikaler.

Den danske naturlegen Dr. Axel O. Hansen, som stiftet Natur-Drogeriet i 1945, var allerede på 1950-tallet klar over at mange kunne ha glede av nyper og nevner i sitt store verk ”Helbredelse I-II” (bygd på 55.000 pasientbehandlinger gjennom 30 år) at nyper gjør godt ved leddplager, ømme og stive ledd.

Innhold:

Pulverisert nype fra planten Rosa canina, inneholder både hele nyper, halve nyper og nypekjerner.

Næringsinnhold per 100 gram:

Energi 139 kcal / 585 kJ
Protein 4,7 g
Karbohydrater 20 g
Fett 4,5 g
Kostfiber 60 g
Natrium 0,02 g

Bruksveiledning:

Anbefalt dosering er ½ ts (1,25 g) daglig. Ved behov for økt velvære inntas 1 ts 3 ganger daglig i forbindelse med måltider.

Hyben Total nypepulver kan blandes i vann, strøs over frokostblandingen, blandes i grøt, i yoghurt, i smoothie og lignende. Pulveret kan også blandes i brøddeigen hvis du baker selv.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

Aud Jorunn ( Lærdal)

Eg har hatt utrolig god effekt av Hyben Total nypepulver som eg bestilte frå dere, og begynte å ta føre jul. Er blitt mykje mjukare i kroppen og føler meg mykje betre. Eg er sjukepleiar og jobbar 100% stilling på sjukehus, og er avhengig av å vere i god form.

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer