Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Massasjeprodukter > Förster's Massasjebørste av bøketre med naturbust

Förster's Massasjebørste av bøketre med naturbust

Förster's Natural Products (Tyskland)

kr 159,00

Antall:

Förster’s fra Tyskland er en liten familiebedrift med lange tradisjoner - etablert i 1862. Produktene deres lages av naturlige materialer. En kvalitetsbørste fra Förster’s er en god investering. Den vil du ha glede av i mange år.

 

Regelmessig tørrbørsting kan stimulere flyt av lymfe og på den måten hjelpe kroppen med å utskille avfallsstoffer. Huden får også hjelp til å kvitte seg med døde hudceller. Etterfølgende fuktighetskrem og/eller hudoljer trekker lettere inn, og huden blir jevnere og får mer glød.

Förster’s Massasjebørste av bøketre med naturbust er en solid kvalitetsbørste for tørr og våt kroppsmassasje og kan brukes både med og uten håndtak. Den myke naturbusten gir en lett og behagelig massasje.

Det gode og lange håndtaket gjør det enkelt å nå ryggen, hvor det kan hope seg opp med rester fra blant annet hårpleiemidler (sjampo, balsam og stylingprodukter). Børsting uten håndtak kan gi en mer kraftfull massasje av for eksempel føttene, lårene og baken.

Med hempe, så børsten kan henges til tørk mellom hver bruk. Dette er viktig å sikre lengst mulig levetid for børsten.

Total lengde inkludert håndtak: 44 cm

 

Ta gjerne en titt på de andre naturproduktene fra Förster’s også.

 

 

FSC-merket – hva betyr det?

FSC-merket er et råvaremerke og omfatter både biologisk mangfold, bærekraft og sosiale aspekter. Merkeordningen stiller krav om at skogsdriften ikke fører til avskoging, at hogsten foregår kontrollert, og at den tar hensyn til lokalbefolkningen.

Forest Stewardship Council er et privat, internasjonalt og uavhengig samarbeidsforum som sertifiserer bærekraftig skogbruk. Alle virksomheter eller skog med en sertifisering kontrolleres minimum en gang årlig.

FSC-merket er en garanti for produkter av tre som du kan kjøpe med god samvittighet.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer