Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Matvarer > Hermetikk > Helios Gul pesto m/cashewnøtter

Helios Gul pesto m/cashewnøtter

Helios (Norge)

130 g

kr 49,00

Antall:

Helios Gul pesto er en ny og spennende pesto-variant som er ferdig til bruk. Den er mild og rund i smaken og passer like gjerne på nykokt pasta som på brødskiver. Pestoen kan nytes som den er, eller den kan varmes opp om du ønsker det. Helios Gul pesto inneholder ikke ost og er derfor velegnet både for veganere og andre som ikke skal ha melkeprodukter.

Innhold:

Gresskar (47%), solsikkeolje, cashewnøtter, rød paprika, gulrot, extra virgin olivenolje, karri (kummin, koriander, gurkemeie, gul sennep, salvie, paprika, havsalt, rosmarin, laurbærblad, ingefær, timian, fennikel), muskatnøtt, kardemomme, ringblomst kronblad, appelsinskall, solsikke kronblad, chili, kornblomst kronblad, havsalt, potet, sitronjuice, balsamico eddik, svart pepper.

Alle ingrediensene er fra godkjent økologisk jordbruk. Produktet er Debio-sertifisert.

 

 

Næringsinnhold per 100 gram:

Energi 1281 kJ / 310 kcal

Protein 2,5 g

Karbohydrater 8,9 g

Fett 29,2 g

Kostfiber 0,9 g

Natrium 0,5 g

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer