Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Matvarer > Knekkebrød > Saltå Kvarn Rugknekkebrød runde

Saltå Kvarn Rugknekkebrød runde

Saltå Kvarn (Sverige)

500 g

kr 99,00

Antall:

Saltå Kvarns Rugknekkebrød (Rågknäcke) er bakt av biodynamisk fullkornsmel av rug, som er malt på steinkvarn. Det inneholder bare 0,6 prosent salt, noe som framhever rugens fine smak og aroma. Et godt og næringsrikt knekkebrød fullt av kostfiber.

For mange hundre år siden begynte man å bake knekkebrød i Sverige. Helt siden 500-tallet har svenskene bakt runde, harde, flate kaker med hull i midten for at de skulle være enkle å lagre på stenger. De runde knekkebrødene ble hengt opp i taket for å tørke. På den måten kunne de ha godt og næringsrikt brød gjennom hele vinteren.

 

 

Innhold:

Rugmel, vann, gjær og havsalt.

 

 

Næringsverdi per 100 gram:

Energi 1350 kJ/320 kcal

Protein 9,5 g

Karbohydrater 65 g

Hvorav sukkerarter 2 g

Fett 2,5 g

Hvorav mettet 0,5 g

Kostfiber 14 g

Natrium 226 mg

Jern 3,3 mg

 

 

Litt om kornsorten rug

Rug (Secale cereale) er rik på løselig fiber som bidrar til å regulere blodsukkernivået. Rug inneholder godt med kalium, magnesium, selen, folsyre og en del protein.

Saltå Kvarns rug dyrkes biodynamisk og kommer fra svenske gårder. Melet lages av hel rug, som males på steinkvern. Hele rugkornene med kim og kli er med, noe som gjør at dette melet er både næringsrikt og fiberrikt.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer