Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Matvarer > Kostfiber produ... > FiberFin 400 g

FiberFin 400 g

Funksjonell Mat (Norge)

400 g

kr 125,00

Antall:

Visste du at de aller fleste nordmenn får i seg altfor lite kostfiber? Fiber er ikke bare viktig for fordøyelsen – det kan også bidra til at du holder deg frisk og slank. Med FiberFin er det superenkelt å øke fiberinnholdet i det daglig kostholdet. FiberFin er det samme produktet som tidligere ble kalt Hi-maize. Det nye navnet FiberFin gir en bedre beskrivelse av hva dette produktet faktisk er: nemlig et fint fiberrikt mel. Dessuten kommer produktet nå i en ny og mer praktisk og solid emballasje, og innholdet i boksen er nå hele 400 gram (mot tidligere kun 250).

FiberFin inneholder et spesielt gunstig fiber – resistent stivelse – fra en unik maisart med godt dokumenterte helsefordeler. FiberFin gjør det enkelt å øke fiberinnholdet i brød, rundstykker, pizza, paier, pannekaker, vafler, muffins og kaker.

FiberFin ser ut som vanlig mel – det er et hvitt pulver som kan tilsettes uten av det forandrer verken smak, konsistens eller utseende på maten. Til tross for at det ser ut som hvetemel, har det hele 60% fiber og kun 31% karbohydrater. 1 spiseskje FiberFin gir deg like mye fiber som 1 dl grovt mel. Du trenger derfor kun en liten mengde for å gjøre maten sunnere.

FiberFin er dessuten naturlig glutenfritt og er dermed også trygt å bruke for deg som har cøliaki.

 Fordelene med FiberFin (tidligere navn: Hi-maize)

 - øker metthetsfølelsen

 - gir lavere blodsukkerstigning etter måltidet

 - fremmer en god fordøyelse, virker regulerende og styrker de gode bakteriene i tarmen

 - kan øke fettforbrenningen med opptil 23%

  

Hva er resistent stivelse?

 Vanlig stivelse brytes ned til druesukker i kroppen og brukes som energi. Resistent stivelse er derimot en type stivelse som ikke fordøyes på vanlig måte, men som oppfører seg som kostfiber. Resistent stivelse har blitt spist av oss mennesker i tusener av år gjennom matvarer som bønner, linser og byggryn.

 Forskere over hele verden har nå fått øynene opp for dette spesielle fiberet og dets gunstige virkninger på helsen. WHO har kalt oppdagelsen av resistent stivelse for det største gjennombruddet innen forskning på karbohydrater de siste 20 årene og anbefaler av vi øker inntaket for å bekjempe livsstilsykdommene.

 Hvordan brukes FiberFin?

 Ettersom den moderne maten har blitt stadig mer raffinert, har innholdet av resistent stivelse i kosten minket betydelig. Med FiberFin som en del av det daglig kostholdet kan du få tilbake virkningen av det gode kostfiberet.

 Anbefalt daglig inntak av kostfiber er 30 gram, men gjennom vanlig, moderne kosthold får vi i dag kun i oss 18 gram. En spiseskje FiberFin gir deg 6 gram fiber. For å få i deg like mye fiber gjennom andre matvarer må du spise: 4 gulrøtter eller 8 tomater eller 2 epler eller 3 skiver grovbrød eller en stor porsjon havregryn.

FiberFin  til baking og annen matlaging

 Alle steder hvor du bruker mel, kan du også bruke FiberFin. Bare bytt ut 10-20% av melet med FiberFin. Smak og utseende blir som tidligere, men fiberinnholdet blir betydelig høyere og GI blir dermed lavere.

 Bytter du for eksempel ut bare 7% av melet i en pizzabunn, vil fiberinnholdet bli like høyt som i grovbrød. Dessuten blir deigen lettere å jobbe med.

FiberFin som kosttilskudd

 Hvis du sjelden baker, kan du ha FiberFin over frokostblandingen, i grøt, i yoghurt eller blande den i juice eller i smoothies. En spiseskje FiberFin (= 10 gram) vil gjøre at du føler deg fortere mett og stabiliserer blodsukkeret ditt. I tillegg får du en økt fettforbrenning gjennom hele dagen. Dette gjør FiberFin til et godt hjelpemiddel både hvis du vil ha hjelp til å gå ned i vekt og dessuten når du gjerne vil beholde den vekten du har og samtidig vil spise litt sunnere.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer