Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Matvarer > Kostfiber produ... > Psyllium HUSK 300 g boks

Psyllium HUSK 300 g boks

300 g

kr 145,00

Antall:

Litt dårlig med fiber i kostholdet? Har du litt løs eller treg mage? Psyllium HUSK er 100% naturlig psyllium-frøskall (også kjent som loppefrø) fra den indiske legeplanten Ispaghulae psyllium. Det inneholder mye kostfiber som kan hjelpe til med å balansere fordøyelsen din. Psyllium HUSK er velegnet både ved treg mage, lett diaré og ved irritert tarm.

Psyllium HUSK absorberer 25 ganger sin egen vekt i væske. Dette frambringer en myk gelé som kan hjelpe til med å rense ut avfallsstoffene i tarmen. Psyllium-geleen som dannes kan ha en lindrende effekt på en sensitiv og irritabel tarm.

Psyllium HUSK er helt naturlig og trygt å ta. Millioner av mennesker over hele verden bruker dette kostfiberet daglig. Det er et rimelig og effektivt tarmreguleringsmiddel, som også kan brukes av gravide og av diabetikere.

Fiberet i Psyllium HUSK absorberes ikke av kroppen, og gir ikke kunstig stimulans til tarmen på noen måte. Det er heller ikke vanedannende og kan derfor anbefales også for regelmessig, langvarig bruk.

Thorbjörg Hafsteinsdottir (medforfatter av boka Kjernesunn mat) har gitt Psyllium HUSK et humoristisk kallenavn: "Tarmstøvsugeren".

Innhold:

100% naturlige psyllium-frøskall (Ispaghulae testa) knust og malt til pulver, helt uten tilsetningsstoffer. Psyllium HUSK er glutenfri, laktosefri og sukkerfri.

Næringsinnhold per døgndose (10 gram):

 Energi: 0 kJ (0 kcal)

 Protein: 0 g

 Kostfibre: 9,8 g

 Karbohydrater: 0 g

 Fett: 0 g

Bruksanvisning:

Psyllium HUSK pulveret røres ut i vann, melk, plantemelk eller juice og drikkes straks. Det er viktig at du drikker enda mer væske rett etterpå, gjerne 1-2 glass vann. De første 2-3 dagene kan du oppleve magerumling og luft i tarmsystemet.

Anbefalt daglig dosering som kosttilskudd:

Til voksne: 1-2 toppede teskjeer (5 - 10 gram) 1 eller 2 ganger daglig – helst 20 minutter før et måltid.

Til barn: 1 toppet teskje (5 gram) 1 eller 2 ganger daglig – helst 20 minutter før et måltid. Foreldre bør rådføre seg med lege før Psyllium HUSK gis til barn under 11 år.

Til matlaging og baking: Bruk ønsket mengde – mange glutenfrie oppskrifter inneholder Psyllium HUSK, for det gir et saftigere resultat. Det er velegnet fordi fiberet gir en bedre konsistens på bakverket.

OBS:

Dersom du føler ubehag etter å ha tatt Psyllium HUSK, så reduser doseringen inntil ubehaget blir borte. Deretter kan du eventuelt gradvis øke inntaket igjen.

Har du nylig hatt operasjon i mage-/tarmsystemet bør du konsultere lege før du begynner å bruke Psyllium HUSK.

Er du gravid, bør du også rådføre deg med lege før du begynner med Psyllium HUSK.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer