Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Matvarer > Oliven produkter > Saltå Kvarn Olivenolje Classico kaldpresset extra virgin italiensk 500 ml

Saltå Kvarn Olivenolje Classico kaldpresset extra virgin italiensk 500 ml

Saltå Kvarn (Sverige)

500 ml

kr 179,00

Antall:

Olivenolje er sunt. Den inneholder gunstige fettsyrer, antioksidanter og en del bitterstoffer som er bra for fordøyelsen, for gallen og for leveren. Olivenolje fremmer også opptaket av fettløselige vitaminer i kroppen. Saltå Kvarn Olivenolje Classico er en klassisk italiensk olivenolje som kan brukes til det meste. Den presses av fem olivensorter (Grossa di Cassano, Tondino, Leccino, Carolea og Frantoio) dyrket i distriktene omkring Monte Pollino i den sørlige delen av Italia. Smaken er mild og nøtteaktig. Denne kaldpressede oljen kan du faktisk også bruke til steking. I tillegg er den selvsagt ypperlig til salatdressing, pasta, på grønnsaker, i supper og i tapas.

Saltå Kvarn Olivenolje Classico er en jomfruolivenolje (extra virgin olive oil). Det betyr at oljen er framstilt kun gjennom mekanisk kaldpressing av olivener. ”Extra” står for at oljen kommer fra den aller første pressingen. Gjennom den naturlige framstillingen uten tilsetninger har en ekstra jomfruolivenolje den naturlige smaken fra både voksestedet og fra olivensortene som blir brukt.

Innhold:

Kaldpresset olivenolje fra økologiske oliven. Opprinnelsesland: Italia

Fettsammensetning:

Mettet fett 10%

Enumettet fett 75%

Flerumettet fett 15%

 Syreinnhold: <0,7%

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer