Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Matvarer > Tomat produkter > Helios Pastasaus Arrabbiata 380 g

Helios Pastasaus Arrabbiata 380 g

Helios (Norge)

380 g

kr 45,00

Antall:

Helios Pastasaus Arrabbiata gir deg en herlig smak av Italia. Sausen er litt sterk – ordet arrabbiata betyr ”sint” på italiensk. Denne smakfulle sausen er ferdig til bruk, den trenger bare å varmes opp. Den passer spesielt godt å servere på nykokt pasta, gjerne med litt nyrevet parmesan på toppen. Helios Pastasaus Arrabbiata kan også brukes som tilbehør til kjøtt og retter av kjøttdeig, så vel som til vegetarretter med bønner, linser og grønnsaker.

 

 

Innhold:

Rød paprika, agavesirup, tomater, olivenolje, havsalt, hvitløk, cayennepepper, basilikum, fennikel, løkpulver, salvie, oregano, timian, anisfrø.

 

Alle ingrediensene er fra godkjent økologisk jordbruk.

Økologisk sertifisert av Debio her i Norge.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer