Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Matvarer > Tomat produkter > Middle Earth Pesto Rosso

Middle Earth Pesto Rosso

Middle Earth Organics (Italia)

120 g

kr 59,00

Antall:

Pesto Rosso (Organic Tomato Pesto) fra Middle Earth Organics er en siciliansk-inspirert rød pesto laget av økologisk dyrket basilikum fra Liguria i Nord-Italia kombinert med økologiske tomater fra Sicilia fra Sør-Italia.

Innhold:

Olivenolje extra virgin (jomfruolje), soltørkede tomater, tomatpuré, cashewnøtter, basilikum, pecorino ost, havsalt, pinjekjerner, hvitløk, eple-eddik, parmigiano ost fra Reggia.

Alle ingrediensene er økologisk sertifiserte.

Bruksveiledning:

Rør godt om før bruk. Pesto Rosso er ypperlig å ha direkte på nykokt pasta og flott til dipp for grønnsaker. Du kan også bruke Pesto Rosso som topping på smørbrød, på biff og på hamburgere.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer