Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Matvarer > Tomat produkter > Middle Earth Tomatpassata Rustica naturell

Middle Earth Tomatpassata Rustica naturell

Middle Earth Organics (Italia)

510 g

kr 39,00

Antall:

Middle Earth Organics lager tomatprodukter av en helt eksepsjonell kvalitet. I motsetning til andre produsenter dyrker Middle Earth alle grønnsakene og urtene sine selv, og har derfor full kontroll over alle ledd i prosessen fra frø til ferdig produkt. Med fabrikken plassert i umiddelbar nærhet unngås all transport og mellomlagring. Alt håndplukkes når det er fullmodent. Mindre enn tre timer etter at tomatene er plukket er de videreforedlet. Det er dette som gir den unike friske og søte smaken.

Middle Earth Tomatpassata Rustica naturell er laget av biodynamisk dyrkede, økologiske tomater av ypperste kvalitet. Resultatet er en ferskere, søtere og fyldigere tomatsaus med grovmoset konsistens.

Denne tomatsausen er ikke tilsatt verken sukker, salt eller krydder.

Innhold:

100% biodynamisk dyrkede tomater fra Italia, helt uten tilsetningsstoffer.

Åpnet glass må oppbevares i kjøleskap.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer