Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Matvarer > Mel/flak/gryn -... > Pofiber - glutenfritt

Pofiber - glutenfritt

Semper AB (Sverige)

125 g

kr 39,00

Antall:

Pofiber er tørket fiber fra potet. Gjennom en spesiell produksjonsmetode helt uten kjemiske tilsetningsmidler, renses og tørkes potetmassen. Resultatet er et produkt som inneholder 70% kostfiber, hvorav 2/3 utgjøres av pektin og hemicellulose, resten er cellulose og lignin. Omtrent en tredjedel av kostfibrene er vannløselige. Pofiber består dermed av en kombinasjon av løselige og uløselige fibre.

 

Pofiber har mange positive egenskaper. Maten blir bedre og saftigere siden potetfiberet binder til seg en stor mengde væske. Siden Po-fiber er finmalt, har nøytral smak, lukt og farge, kan det brukes i mange typer matlaging. For eksempel: i bakverk, til panering av fisk, kjøtt og fjærkre og som bindemiddel i kjøttkaker og kjøttboller.

De uløselige fibrene i Pofiber (blant annet cellulose), øker tarminnholdets volum og framskynder passasjen gjennom tarmen. De løselige fibrene i Pofiber (blant annet pektin) gjør at næringsstoffene tas opp langsommere. Dette kan blant annet forhindre en for stor blodsukkerstning, noe som kan være spesielt fordelaktig blant annet hvis du har diabetes.

 

 

Innhold:

Tørket fiber fra potet, laget av svenske poteter.

 

 

Næringsinnhold per 100 gram:

Energi 300 kJ / 75 kcal

Protein 5 g

Karbohydrater 12 g

Fett < 0,5 g

Kostfiber 70 g

Natrium 10 g

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer