Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

Pånett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Matvarer > Mel/flak/gryn -... > Holli Mølle Havregryn lettkokte 700 g

Holli Mølle Havregryn lettkokte 700 g

Holli Mølle (Norge)

700 g

kr 35,00

Antall:

Havre (Avena sativa) er den mest næringsrike av alle kornsortene våre. Den er rik på både B-vitaminer, E-vitamin, mineraler, nyttige fettsyrer og har også et høyt innhold av betaglukaner, en type av vannløselige kostfiber, som bidrar til å redusere innholdet av kolesterol i blodet. Havre er den yngste av de fire hovedkornsortene våre. Dyrkingen av havre kom i gang først på 1700-tallet.

 

Holli Mølle Lettkokte havregryn lages av økologisk dyrket hel havre, der skallet tas bort, dampes og deretter valses til flate gryn.

Disse havregrynene er spesielt utviklet for at du raskt skal lage grøt av dem, men du kan naturligvis også ha dem i frokostblandinger. Havregryn kan dessuten gjerne blandes inn i brøddeigen, i pannekakerøren, i kjøttboller eller kjøttkaker og mye mer.

 

 

Innhold:

Økologiske små, valsede havregryn.

 

NB: Vi gjør oppmerksom på at hovedemballasjen er lik på ALLE produktene fra Holli Mølle - på alle posene står det "steinmalt mel" uansett hva slags type produkt som er i posen. Korrekt produktnavn ser du på etiketten øverst på posen.

 

 

Allergi-advarsel:

Havren er i utgangspunktet glutenfri, men siden den foredles på samme sted som glutenholdige kornsorter, kan produsenten ikke garantere at denne havren er 100% glutenfri.

Har du fått konstatert cøliaki, er ikke dette produktet trygt for deg.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Astrid ( Kristiansund)

Jeg har brukt D3-vitaminkrem en god stund nå. Målte nylig nivået av D-vitamin i blodet og fikk i dag beskjed om at det var helt normalt! Jeg har tidligere hatt store problemer med å tåle D-vitamin i tablettform og er nå kjempeglad over at denne kremen virker!

Flere kundeerfaringer