Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Matvarer > Mel/flak/gryn -... > Holli Mølle Havremel sammalt 1 kg

Holli Mølle Havremel sammalt 1 kg

Holli Mølle (Norge)

1 kg

kr 39,00

Antall:

Havre er en viktig kornart i Norden, men har en kortere dyrkingshistorie enn hvete. Havre trives godt i det kalde og fuktige klimaet her i Norge. Havre er både næringsrik og fiberrik. Fettsyresammensetningen er god, samtidig som den inneholder nyttige betaglukaner (vannløselige kostfibre).

 

Holli Mølle Havremel sammalt er et økologisk, fullkorns havremel, der hele kornet er malt til fine partikler på steinkvern. Dette steinmalte melet har en herlig aroma og er fint å blande inn sammen med andre kornsorter når du baker brød. Du kan også bruke melet til å lage rundstykker, kjeks og grøt.

 

 

Innhold:

Steinmalt, sammalt havremel fra økologisk, norsk landbruk.

Økologisk sertifisert av Debio.

 

 

Allergi-advarsel:

Havren er i utgangspunktet glutenfri, men siden den foredles på samme sted som glutenholdige kornsorter, kan produsenten dessverre ikke garantere at dette havremelet er 100% glutenfritt.

Har du fått konstatert cøliaki, er derfor ikke dette havremelet trygt for deg.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer