Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Matvarer > Salt > Herbamare urtesalt

Herbamare urtesalt

Bioforce - A. Vogel (Sveits)

250 g

kr 65,00

Antall:

Herbamare  kan med fordel brukes av deg som ønsker å minske saltinntaket. Med ferske urter i tillegg til havsalt, er  Herbamare  et herlig urtesalt som smaker mye selv om du kun drysser på litt.

Herbamare kan anvendes både til sauser, supper og gryteretter – og gir også en flott smak i salater og eggeretter.

Havsaltet i Herbamare kommer fra Camargue, og de økologisk dyrkede urtene stammer også fra Sør-Frankrike. I tillegg inneholder Herbamare sjøplanten kelp, som har et naturlig høyt innhold av jod.

Innhold:

Havsalt (94%), selleri, purre, karse, løk, gressløk, persille, løvstikke, hvitløk, basilikum, merian, rosmarin, timian og kelp.

Bruksveiledning:

Herbamare passer spesielt godt som bordsalt – smaken kommer aller best til sin rett hvis du drysser på litt Herbamare når maten er ferdig.

Du kan selvsagt også bruke Herbamare i selve matlagingen hvis du ønsker det.

(Prøv gjerne også Trocomare urtesalt, med paprika og pepperrot i tillegg til de samme gode krydderurtene som i Herbamare.)

Litt om framstillingen av A. Vogels urtesalt

Den enkelte krydderurt og grønnsak høstes inn og finhakkes med det samme. Urtene og grønnsakene blandes deretter med havsalt i forholdet 1 del urter/grønnsaker og 2 deler havsalt. Den spesielt friske smaken bevares fordi saltkornene absorberer saftene fra grønnsakene og urtene gjennom lagring på tønner i flere måneder. Til sist tørkes blandingen ved lav temperatur under vakuum.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Astrid ( Kristiansund)

Jeg har brukt D3-vitaminkrem en god stund nå. Målte nylig nivået av D-vitamin i blodet og fikk i dag beskjed om at det var helt normalt! Jeg har tidligere hatt store problemer med å tåle D-vitamin i tablettform og er nå kjempeglad over at denne kremen virker!

Flere kundeerfaringer