Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Matvarer > Smørepålegg > Helios Peanøttsmør grovt uten salt

Helios Peanøttsmør grovt uten salt

Helios (Norge)

250 g

kr 59,00

Antall:

Helios Peanøttsmør grovt er et nydelig pålegg med smakfulle biter av peanøtter. God kilde til én- og flerumettet fett. Ren smak av KUN peanøtter og helt uten salt! Dette pålegget egner seg både på brødskiven, i kaker, i sauser, i dipp og som smakstilsetning i supper.

 

Tilleggsinformasjon:

Helios Peanøttsmør grovt uten salt er et rent naturprodukt, og det er normalt at den sunne oljen i nøttene skilles ut ved lagring. Rør godt om før bruk!

Bør lagres kjølig etter bruk.

Best i test

Helsemagasinet "Bedre Helse" testet 21 varianter av nøttesmør i nr. 6 - 2013. Der var det en klar vinner som skilte seg ut på flere områder: det ble terningkast 6 for Helios Peanøttsmør grovt uten salt - nettopp fordi det er uten salt, uten sukker og fordi det er oppgitt mengden av kostfiber på produktetiketten.

 

 

Innhold:

100% peanøtter fra godkjent økologisk jordbruk (Debio-merket).

 

 

Næringsinnhold per 100 gram:

Energi 2452 kJ / 584 kcal

Protein 28,90 g

Karbohydrater 11,30 g

Fett 44,9 g

Hvorav mettede fettsyrer 9,97 g

Kostfiber 9,5 g

Natrium 0 g

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer