Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Matvarer > Smørepålegg > Monki Hasselnøttsmør

Monki Hasselnøttsmør

330 g

kr 199,00

Antall:

Monki Hasselnøttsmør (Hazelnut Butter) er et velsmakende smørepålegg som kun inneholder ristede hasselnøtter og havsalt – ingen andre ingredienser. Det er både glutenfritt og sukkerfritt.

Hasselnøttsmør smaker godt på både brød, rundstykker, kjeks, knekkebrød og riskaker. Du kan også bruke det på pannekaker, i grøt, i smoothies, i bakverk, i sauser, dressinger og som spennende tilbehør til dessert.

I bøkene ” Kjernesunn familie” og ”Kjernesunn mat” blir hasselnøttsmør og andre lignende sukkerfrie og glutenfrie smørepålegg framhevet flere ganger.

Innhold:

Ristede hasselnøtter fra kontrollerte, økologiske avlinger, havsalt.

Næringsverdi per 100 gram:

 Energi 2730 kJ

 Protein 15 g

 Karbohydrater 6 g

 Fett 64 g

Det er helt normalt at det til tider blir liggende litt olje ovenpå hasselnøttsmøret. Da skal du bare røre litt rundt i glasset.

OBS: Allergi-advarsel:

Kan inneholde spor av peanøtter, andre nøtter og sesamfrø.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer