Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Matvarer > Smørepålegg > Monki Peanøttsmør

Monki Peanøttsmør

330 g

kr 59,00

Antall:

Monki Peanøttsmør (Peanut Butter) er et velsmakende smørepålegg som kun inneholder ristede, finmalte peanøtter og havsalt – ingen andre ingredienser. Det er både glutenfritt og sukkerfritt.

Peanøttsmør smaker godt på både brød, rundstykker, kjeks, knekkebrød og riskaker. Det finnes også en del oppskrifter der peanøttsmør inngår, både i bakverk, i sauser og i diverse asiatiske retter.

I bøkene ”Kjernesunn familie" og "Kjernesunn mat" blir peanøttsmør og andre lignende sukkerfrie og glutenfrie smørepålegg framhevet flere ganger.

Innhold:

Ristede peanøtter fra kontrollerte, økologiske avlinger, havsalt.

Næringsverdi per 100 gram:

 Energi 2580 kJ

 Protein 28 g

 Karbohydrater 13 g

 Fett 51 g

Det er helt normalt at det til tider blir liggende litt olje ovenpå peanøttsmøret. Da skal du bare røre litt rundt i glasset.

OBS: Allergi-advarsel:

Kan inneholde spor av andre nøtter og sesamfrø.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer