Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Matvarer > Smørepålegg > Monki Tahini Sesamsmør u/salt

Monki Tahini Sesamsmør u/salt

330 gram

kr 69,00

Antall:

Tahini - tahin - sesampasta - sesamsmør. Kjært barn har mange navn. Tahini er ristede sesamfrø fra kontrollerte økologiske avlinger. Dette sesamsmøret er ikke tilsatt salt.

Monki Tahini (Tahini Sesame Spread) er nydelig som pålegg på brød, kjeks, knekkebrød eller riskaker. Det er også godt å blande det inn i grøt og i smoothies for å få inn enda mer næring.

Tahini er for øvrig en vanlig ingrediens i de aller fleste oppskrifter på hummus (kikertpuré) og dessuten i mange andre matretter fra Midt-Østen og Asia.

I bøkene "Kjernesunn familie" og "Kjernesunn mat" blir sesamsmør og andre lignende, sukkerfrie og glutenfrie smørepålegg framhevet opptil flere ganger.

Innhold:

Ristede sesamfrø fra kontrollerte, økologiske avlinger.

Næringsverdi per 100 gram:

Energi 2540 kJ

Protein 20 g

Karbohydrater 16 g

Fett 52 g

Det er helt normalt at det til tider blir liggende litt olje ovenpå sesamsmøret. Da skal du bare røre litt rundt i glasset.

OBS: Allergi-advarsel:

Tahini kan inneholder spor av peanøtter og andre nøtter.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Astrid ( Kristiansund)

Jeg har brukt D3-vitaminkrem en god stund nå. Målte nylig nivået av D-vitamin i blodet og fikk i dag beskjed om at det var helt normalt! Jeg har tidligere hatt store problemer med å tåle D-vitamin i tablettform og er nå kjempeglad over at denne kremen virker!

Flere kundeerfaringer