Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Matvarer > Smørepålegg > Monki Tahini Sesamsmør u/salt

Monki Tahini Sesamsmør u/salt

330 gram

kr 69,00

Antall:

Tahini - tahin - sesampasta - sesamsmør. Kjært barn har mange navn. Tahini er ristede sesamfrø fra kontrollerte økologiske avlinger. Dette sesamsmøret er ikke tilsatt salt.

Monki Tahini (Tahini Sesame Spread) er nydelig som pålegg på brød, kjeks, knekkebrød eller riskaker. Det er også godt å blande det inn i grøt og i smoothies for å få inn enda mer næring.

Tahini er for øvrig en vanlig ingrediens i de aller fleste oppskrifter på hummus (kikertpuré) og dessuten i mange andre matretter fra Midt-Østen og Asia.

I bøkene "Kjernesunn familie" og "Kjernesunn mat" blir sesamsmør og andre lignende, sukkerfrie og glutenfrie smørepålegg framhevet opptil flere ganger.

Innhold:

Ristede sesamfrø fra kontrollerte, økologiske avlinger.

Næringsverdi per 100 gram:

Energi 2540 kJ

Protein 20 g

Karbohydrater 16 g

Fett 52 g

Det er helt normalt at det til tider blir liggende litt olje ovenpå sesamsmøret. Da skal du bare røre litt rundt i glasset.

OBS: Allergi-advarsel:

Tahini kan inneholder spor av peanøtter og andre nøtter.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer