Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Matvarer > Smørepålegg > Naturata Majones på tube uten egg

Naturata Majones på tube uten egg

Naturata AG (Tyskland)

190 ml

kr 55,00

Antall:

På jakt etter en smakfull majones som ikke inneholder egg? Da har du funnet den nå! Naturata Majones uten egg (Vegane Mayo ohne Ei) er et fullgodt vegansk alternativ som har alle tenkelige bruksmuligheter, både på brødskiver, som ingrediens i salatdressing og i annen matlaging.

Denne økologiske majonesen er helt uten konserveringsmidler. Den har allikevel en god holdbarhet, fordi den er på tube, og dermed kan det ikke komme luft inn i tuben.

Innhold:

Solsikkeolje (50%), vann, brennevinseddik, maisstivelse, sennep (vann, sennepsfrø, brennevinseddik, epleeddik, havsalt, rårørsukker, gurkemeie), rårørsukker, havsalt, erteprotein, johannesbrødkjernemel (fortykningsmiddel).

Næringsinnhold per 100 gram:

Energi: 1975 kJ / 472 kcal

Protein: 1,1 g

Karbohydrater: 5,4 g

Fett: 50,4 g

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer