Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Matvarer > Snacks > Horizon Macadamia nøtter uten skall lettsaltede

Horizon Macadamia nøtter uten skall lettsaltede

50 g

kr 55,00

Antall:

Macadamianøttene kommer opprinnelig fra Australia, men produseres nå også i andre deler av verden. Macadamianøttene vokser på trær som kan bære frukt i over 200 år hvis de blir stelt riktig.

Horizon Macadamianøtter er økologisk dyrkede, ristede og kun tilsatt litt havsalt. De smaker nydelig som snacks og passer også godt i bakverk, desserter, salater, grønnsaksretter, wok og karriretter.

Makadamianøtter inneholder 76% fett, av typen enumettet og flerumettet – altså av den typen fett som bør utgjøre mesteparten av fettet du spiser. Disse nøttene er rike på omega-9 fettsyrer og inneholder også en del kalsium og kostfiber.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer